Etusivu / Yli viiden prosentin painonpudotus Painonhallintaklinikalla

Yli viiden prosentin painonpudotus Painonhallintaklinikalla

Mehiläinen NEO:n Painonhallintaklinikalla keskimääräinen painonpudotus on yli viisi prosenttia alkupainosta. Kuitenkin moni osallistujista onnistuu pudottamaan painoaan huomattavasti enemmän. Painonpudotuksen lisäksi Painonhallintaklinikalla opetellaan ylläpitämään saavutettuja tavoitteita.

Painonhallintaklinikalla ryhmämuotoiset hoito-ohjelmat ovat olleet käynnissä jo usean vuoden ajan.

– Hoito-ohjelmissa keskitytään pysyvien muutosten oppimiseen, ja siksi osallistujillamme on jatkossa erityisen hyvät edellytykset ylläpitää saavutettuja paino- ja terveysmuutoksia, kertoo Mehiläinen NEO:n Painonhallintaklinikan vastuulääkäri André Heikius.

Painonpudotuksella on monia positiivisia vaikutuksia: muun muassa riski sairastua aikuistyypin diabetekseen sekä sydän- ja verisuonitauteihin laskee. Kehon hyvinvoinnin lisäksi kilojen kariseminen vaikuttaa myös elämänlaatuun.

– Elintapa- ja ajatusmallimuutoksista johtuen terveys ja hyvinvointi lisääntyy, suhtautuminen syömiseen ja omaan itseen parantuu ja rasvaa korvautuu lihaksella. Samalla jaksaminen ja kyky palautua arjen rasitteista parantuu ja elämänlaatu kohentuu, Heikius sanoo.

Elintapamuutosten lisäksi painonpudotuksessa voidaan käyttää apuna myös lääkehoitoa, jolloin keskimääräinen painonpudotus on noin kahdeksan prosenttia alkupainosta.

Kysy lisää

Kysy lisää NEO Painonhallintaklinikan palveluista puhelimitse 010 235 3535 tai lähetä sähköpostia osoitteella painonhallinta@mehilainen.fi. Yhteydenottopyynnön voit jättää myös täällä.

Painonpudotusohjelmasta välineet pysyvään muutokseen

Painonhallintaklinikka – millaisia tuloksia voin odottaa?

Asiantuntijat kumoavat kuusi väärää väittämään painonpudotuksesta

Lue asiantuntijoiden vinkit painonpudotuksen aloittamiseen

Julkaistu: 11.09.2018 | Päivitetty: 11.09.2018