Etusivu / Yhteistyön perustana nuoren urheilijan hyvinvointi

Yhteistyön perustana nuoren urheilijan hyvinvointi

Kaarinan Taitoluistelijat on menestynyt viime vuosien aikana erittäin hyvin. Muodostelmaluisteluun keskittyvän seuran joukkueet ovat lajinsa terävintä kärkeä, josta kertoo muun muassa viime vuonna voitettu junioreiden SM-kulta. Seuran menestystä tukemassa on myös Mehiläinen NEO, jonka yhteistyö luisteluseuran kanssa on jatkunut jo usean vuoden ajan. Nuoren urheilijan kokonaisvaltainen hyvinvointi fyysisesti ja psyykkisesti on molemmille osapuolille ensiarvoisen tärkeää.

Kaarinan Taitoluistelijoiden puheenjohtajan Mia Korelinin mukaan yhteistyötä kehitetään koko ajan entistä monipuolisemmaksi. Varsinkin nuoren urheilijan hyvinvointi on yhteistyön keskiössä.

– Mehiläinen NEO tarjoaa meille asiantuntija-apua niin fyysisissä kuin psyykkisissä vaivoissa. Yhteistyömme perustuu nuoren urheilijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka on molemmille erittäin tärkeää, Korelin sanoo.

Mia Korelin

Nuoren urheilijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluun muun muassa fyysisten vammojen ehkäisy sekä luistelijoiden ja heidän perheidensä tietoisuuden lisääminen ravinnon ja luistelijan muun elämän tasapainon tärkeydestä.

– Yhteistyömme sisältää myös Urheilu Mehiläisen palvelut, joihin kuuluu luistelijoiden erilaisten vaivojen, sairauksien ja vammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus, Korelin kertoo.

Tavoitteena MM-kisat

Kaarinan Taitoluistelijoissa luistelee yli 300 luistelijaa, jotka ovat iältään 2–52-vuotiaita. Kuluva kausi on lähtenyt reippaasti käyntiin. Seuran luistelijoita ja joukkueita voi nähdä päivittäin Kaarinan jäähallilla harjoittelemassa kauden kisaohjelmia.

SM-junioreiden sarjan hallitseva Suomen mestari, Dream Edges kuuluu Kaarinan Taitoluistelijoihin. Joukkue on jo aloittanut kilpakauden erittäin vahvasti: lokakuun viimeisen viikonlopun SM-sarjojen 1. valintakilpailussa joukkue voitti ylivoimaisesti oman sarjansa. Myös samaan seuraan kuuluva SM-noviisijoukkue, Diamond Edges, toi kotiin Kaarinaan hopeamitalin sekä paikan maaliskuun 2019 SM-kisoissa.

– Joukkueidemme kisamenestys kertoo siitä, että asioita tehdään oikein. Luistelijoiden välillä vallitsee uskomattoman hieno yhteishenki ja tiimityöskentely. Yhdessä tekeminen ja oppiminen tuovat lapsille ja nuorille upeita onnistumisen kokemuksia, Mia Korelin kertoo.

Kaarinan Taitoluistelijoiden joukkueiden kisamenestyksen myötä katseet on jo suunnattu tuleviin MM-kisoihin, sillä SM-juniorijoukkue Dream Edges on toinen Suomen Taitoluisteluliiton nuorten maajoukkueista. Dream Edges osallistui jo viime kaudella toisena virallisena Suomen edustajana junioreiden MM-kisoihin ja seura toivookin näkevänsä jälleen joukkueensa ensi vuoden maaliskuussa MM-kisoissa Sveitsissä.

Tutustu seuraan

Urheilu Mehiläinen

 

Julkaistu: 16.11.2018 | Päivitetty: 23.11.2018