Etusivu / Yhteistyön avulla nopeasti hyvään hoitoon

Yhteistyön avulla nopeasti hyvään hoitoon

Petri Hännikäinen

Mehiläinen NEO:n ja Turku-Pesiksen yhteistyö alkoi viime vuonna. Yhteistyön avulla urheilijat saavat hyvää hoitoa nopeasti.

Yhteistyö on Turku-Pesikselle tärkeää erityisesti urheilijoiden terveyden kannalta. Turku-Pesiksen urheilijat hakeutuvat vamman synnyttyä ensisijaisesti NEO:n ammattilaisten hoitoon.

Yhteistyön myötä Turku-Pesiksen pelaajat pääsevät tarvittaessa heti erikoislääkärille, ja hoitoketju ensiavusta kuntoutukseen lähtee nopeasti käyntiin. Hyvän hoidon ansioista urheilijat pääsevät mahdollisimman pikaisesti palaamaan pelikentille loukkaantumisten jälkeen.

– On erittäin tärkeää, että vammatapauksissa yhteistyökumppanina on ammattilainen, joka ymmärtää myös lajia, toteaa Petri Hännikäinen Turku-Pesiksestä.

Uusi kausi, uudet kujeet

Uusi pelikausi on juuri alkanut. Syksyn ja talven aikana harjoitellaan sisätiloissa, ja toukokuun alussa on taas päästy ulos pelaamaan.

– Luvassa on vilinää lähes joka päivä, Hännikäinen kertoo.

Seuralla on monta joukkuetta, jotka pelaavat omissa sarjoissaan. Hännikäinen toimii miesten edustusjoukkueen pelinjohtajana. Harjoituksia jokaisella joukkueella on useana päivänä viikossa.

Lisäksi Turku-Pesis järjestää harrastepesistä, eli kaikilla halukkailla on mahdollisuus päästä tutustumaan lajin saloihin. Junioritoimintaan voi ilmoittautua milloin vain, ja aikuisten harrastepesikseenkin pääsee helposti mukaan. Alussa voi tulla kokeilemaan parin harjoituksen ajaksi sitoumuksetta.

Kesän aikana katsojilla on kaikkiin peleihin vapaa pääsy.

– Toivommekin, että moni uusi katsoja löytäisi tiensä Kupittaalle viihtymään pesiksen pariin.

Lue lisää:

Turku Pesis

Mehiläinen NEO Urheiluklinikka

 

 

Julkaistu: 22.05.2018 | Päivitetty: 22.05.2018