NEO yhteistyöhön TUTO Hockeyn kanssa

Mehiläinen NEO ja TUTO Hockey ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä NEO vastaa ottelulääkäreiden järjestämisestä TUTOn edustusjoukkueen ja A-nuorten otteluiden osalta. NEO tulee toimimaan myös koko TUTOn henkilöstön hoitopaikkana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen uudesta yhteistyökumppanista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön Mehiläinen NEO:n kanssa. NEO:n osaaminen ja maine huippu-urheilupiireissä ovat kansainväliselläkin mittapuulla vertaansa vailla. Tästä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa jalkapallon suurseurat Real Madrid ja FC Barcelona, jotka ovat luottaneet NEOn palveluihin pelaajiensa leikkaushoidon suhteen.

Kirurgisen osaamisen lisäksi Aavinen kehuu myös NEO:n tarjoamaa fysioterapiaa.

– Myös fysioterapiapuolella NEO:ssa on äärimmäisen vahva osaaminen. Sen puolen nimekkäin edustaja on varmastikin Marko Yrjövuori, joka on tehnyt pitkän uran Los Angeles Kingsin ja Los Angeles Lakersin palveluksessa.

Toivottu yhteistyö

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen ja Mehiläinen NEOn seurasuhteista vastaava lääkäri Timo Miettinen.

Aavisen mukaan NEO on ollut jo aiemmin TUTOn valmennusjohdon toiveissa, kun pelaajien ja henkilöstön hoitopaikkaa on pohdittu.

– NEO on ollut myös valmennuksemme toiveena terveyspuolen yhteistyökumppaniksi, joten siltäkin osin oli hienoa, että pääsimme aloittamaan tämän yhteistyön.

Mehiläinen NEO:ssa seurasuhteista vastaava lääkäri Timo Miettinen on yhteistyöstä mielissään.

– NEO aloittaa erittäin mielellään kumppanuuden Kupittaalla toimivan ”naapurin” kanssa. Tekemällä yhteistyötä TUTO Hockeyn kanssa saamme hyvän näköalapaikan perinteiseen ja samalla moderniin turkulaiseen jääkiekkotyöhön. Ammattiurheilijat Euroopan eri joukkueista ovat hyödyntäneet NEO:n ammattitaitoa urheiluvammojen hoidossa, ja sen saman osaamisen haluamme tuoda myös TUTO Hockeyn käyttöön. Sitä kautta pyrimme auttamaan TUTOa menestymään sen urheilullisissa haasteissa.