Uusi ote terveyteen -tapahtuma kannustaa pieniinkin tekoihin

NEO:ssa järjestetään 26.elokuuta maksuton Uusi ote terveempään elämään -tapahtuma. Luvassa on asiantuntijoiden tietoiskuja muun muassa pysyvästä painonhallinnasta, ravitsemuksesta, hyvästä kunnosta ja istumisen vaikutuksista terveyteen.

– Hyvinvointi kiinnostaa kasvavassa määrin yhä laajempaa joukkoa; miten voin vaikuttaa omaan terveyteeni, miten pidän itsestäni huolta, miten toimin paremmin arjessa. Tapahtumamme tarkoituksena on tuoda kaikenikäisille ihmisille luotettavaa ja ajankohtaista tietoa terveydestä ja terveellisistä elämäntavoista. Luvassa on paljon vinkkejä ja ohjeita terveempään elämään, markkinointipäällikkö Outi Leino Sairaala NEO:sta kertoo.

Asiantuntijaluennoilla vinkkejä ja ohjeita

Messut ovat avoinna NEO:n aulassa koko tapahtuman ajan. Asiantuntijoiden tietoiskuja voi kuunnella NEO-salissa klo 16.30. alkaen. Yhtenä aiheena on pysyvä painonpudotus, joka koetaan usein hyvin hankalaksi saavuttaa. NEO Painonhallintaklinikan vastuulääkäri André Heikiuksen mukaan moni taisteleekin liikakilojen tai niiden tuottamien itsesyytösten kanssa.

– Lohdullista on se, että jo kohtuullisella painonpudotuksella voidaan merkittävästi vähentää terveyshaittoja ja parantaa elämänlaatua. Ensin pitää oivaltaa, millä asioilla oikeasti on merkitystä pysyvässä painonpudotuksessa, ja miten omaa suhtautumista ruokaan ja syömiseen voi parantaa, Heikius korostaa.

Muut asiantuntijat tilaisuudessa ovat NEO:n ravitsemusterapeutti Saara Karjalainen (Syö hyvin, voi hyvin), Mentor Gymin club manager Petri Mähkä (Mistä hyvä kunto koostuu?) sekä Paavo Nurmi -keskuksessa ja NEO:n Urheiluklinikalla työskentelevä lääkäri Harri Helajärvi (Istuminen tappaa).

”Uusi ote terveempään elämään” 26.8.2015 klo 14–19 NEO-talossa (Joukahaisenkatu 6, Turku). Järjestäjinä ovat NEO Painonhallintaklinikka sekä Mentor Gym. Tapahtuma on maksuton, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Asiantuntijaluentojen lisäksi mahdollisuus mm. osallistua veloituksetta kehon koostumusta tutkivaan InBody-mittaukseen. Lue lisää: www.sairaalaneo.fi/uusiote

Lisätietoja:
Markkinointipäällikkö Outi Leino, Sairaala NEO, puh. 050 569 6900