Första sidan / Tjänster / Kvinnosjukdomar

NEO Kvinnoklinik tar hand om kvinnors hälsa

chevron-right chevron-left

NEO Kvinnoklinik undersöker och behandlar olika gynekologiska sjukdomar och andra sjukdomar och besvär som drabbar kvinnor. NEO Kvinnoklinik erbjuder även regelbundna årsundersökningar för kvinnor samt individuell rådgivning och vård för kvinnor i olika åldrar.

Gynekologiska besvär är till exempel endometrios, mensvärk, rikliga blödningar och olika förändringar i samband med klimakteriet. Gynekologerna är dessutom specialister på olika graviditetskomplikationer och ultraljudsundersökningar.

NEO Kvinnoklinik satsar särskilt på kundbetjäning och på att erbjuda en bra vårdupplevelse. Vi har moderna och eleganta lokaler och undersökningsrum, och vi bjuder på nybryggt kaffe i vår trivsamma aula medan du väntar. Vi tar hänsyn till kundernas integritet, till exempel genom att de som vill får klä sig i en sjukhussärk under undersökningen.

De vanligaste orsakerna för att uppsöka gynekolog är:

  • olika problem med menstruationscykeln
  • klimakteriesymtom
  • frågor som gäller preventivmetoder

NEO Kvinnoklinik har tillgång till den senaste utrustningen och moderna laboratorietjänster. Boka tid genom att ringa 010 235 35 35 eller via vår bokningssida på internet.

Specialister

Marja-Leena Anttila

gynekolog

Tanja Kaita

gynekolog

Satu Lunden

gynekolog under specialistutbildning

Jatta Rautkorpi

gynekolog