Etusivu / Palvelut / Yleislääkärin vastaanotto

NEO:n kokeneet yleislääkärit auttavat joka päivä!

chevron-right chevron-left

NEO:n yleislääkärit ovat sekä kokeneita yleislääkäreitä että erikoislääkäreitä. Yleislääkärin vastaanotolla hoituvat terveystarkastukset, päivystykselliset ja ei-kiireelliset vaivat sekä pientoimenpiteet.

Yleislääketieteen keskiössä on potilas kokonaisuutena, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Yleislääkärin palveluita voit käyttää aina, kun omat tai läheisesi terveydelliset asiat mietityttävät.

Yleislääkärin keskeistä osaamista ovat yleiset sairaudet, kuten esimerkiksi verenpainetauti, astma ja diabetes. Yleislääkärit hoitavat myös akuutteja sairauksia, kuten erilaisia infektioita, pieniä tapaturmia, erilaisia kipuja (mm. selkäkipu), ihottumia, huimauksia ja sydäntuntemuksia.

Hyvän yleislääkärisuhteen edut tulevat parhaiten esiin pitkissä, suunnitelmallisissa hoitosuhteissa. Yleislääkäri voi toimia esimerkiksi luotettavana omalääkärinä, jonka puoleen voit kääntyä erilaisissa terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Yleislääkärin tavoitat paikalta aina ollessamme avoinna, vuoden jokaisena päivinä. Ajan saat nopeasti nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse 010 235 3535.

Yleislääkäri tekee pientoimenpiteitä

Yleislääkärimme tekevät myös pientoimenpiteitä: luomien ja kynsien poistot, roskan poisto silmästä sekä haavojen ompelut. Lisäksi yleislääkärit tekevät terveystarkastuksia ja -todistuksia tarkastuksiin perustuen (esimerkiksi ajokorttitodistukset, vakuutusten ja oppilaitosten vaatimat todistukset sekä merimiestodistukset).

Kokenut yleislääkäri osaa tunnistaa harvinaisemmat sekä muut erityisosaamista vaativat sairaudet ja vammat sekä tarvittaessa ohjaa potilaan tämän vaivan erityisasiantuntijalle.

 

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Suvi Heikkilä

yleislääkäri, onkologi

Heli Kaituri

yleislääkäri (erik.lääk)

Outi Koivuluhta

yleislääkäri (erik.lääk)

Riina Komonen

yleislääkäri

Mikko Laaksonen

yleislääkäri (erik.lääk)

Anu Paloniemi

yleislääkäri (erik.lääk), työterveyslääkäri

Mervi Putkonen

yleislääkäri, sisätautilääkäri, hematologi

Videot

Yleisöluento: Sydämen rytmihäiriö

Yleisöluento: Verenpaine koholla