Etusivu / Palvelut / Terveystarkastukset / Miehen terveystarkastus

Miehen terveystarkastus

Perustarkastuksen lisäksi on mahdollista valita miehelle räätälöity tarkastus, johon kuuluu laajemmat laboratoriotestit ja tutkimukset.

Terveystarkastukseen kuuluu puolen tunnin vastaanottoaika, jossa laboratoriotulokset sekä asiakkaan terveystilanne käydään läpi yhdessä lääkärin kanssa. Vastaanotolla mitataan verenpaine, kuunnellaan sydän ja keuhkot sekä kartoitetaan mahdollisia riskitekijöitä kuten esimerkiksi suvussa esiintyviä sairauksia. Jos on tarpeen, tehdään myös suunnitelma jatkoseurannasta.

Miesten laajaan terveystarkastukseen kuuluu perusverenkuvan, rasva- ja sokeriarvojen sekä maksa-arvojen lisäksi munuaisarvojen mittaaminen, virtsanäyte sekä sydänfilmi. Laboratoriotutkimuksiin kuuluu myös eturauhaskoe, joka on tärkeä erityisesti yli 50-vuotiaille miehille.

Milloin kannattaa valita miesten laaja terveystarkastus?

Miesten kannattaa valita laajempi tarkastus erityisesti silloin, jos on ollut jonkinlaista virtsaamisvaivaa tai sydänoireita, on jo jokin krooninen sairaus tai kärsii esimerkiksi korkeasta kolesterolista.

Miehen laajaan terveystarkastukseen voit varata ajan nopeasti soittamalla ajanvarausnumeroomme, puh. 010 235 3535.

Muista urologin vuositarkastus

Vuosittaista urologin tarkastusta suositellaan jokaiselle 50 vuotta täyttäneelle miehelle. NEO:n urologin vastaanotolle saat ajan nopeasti nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse numerosta 010 235 3535.

 

 

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Suvi Heikkilä

yleislääkäri, onkologi

Heli Kaituri

yleislääkäri (erik.lääk)

Outi Koivuluhta

yleislääkäri (erik.lääk)

Riina Komonen

yleislääkäri

Mikko Laaksonen

yleislääkäri (erik.lääk)

Saku Mäkelä

urologi

Anu Paloniemi

yleislääkäri (erik.lääk), työterveyslääkäri

Mervi Putkonen

yleislääkäri, sisätautilääkäri, hematologi