Etusivu / Palvelut / Sisätaudit

Sisätautilääkäri tutkii laaja-alaisesti erilaisia oireita ja sairauksia

NEO-sisataudit-potilastilanne

Sisätaudit jaetaan sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin, vatsan alueen sairauksiin, munuaissairauksiin, veritauteihin, reumasairauksiin, munuaissairauksiin, tulehdustauteihin ja hormonaalisiin sairauksiin.

NEO:n sisätautilääkäri auttaa silloin, jos sinulla on erilaisia pitkittyneitä oireita, joiden syy on jäänyt epäselväksi. Ajan saat nopeasti soittamalla ajanvaraukseemme, puh. 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Sydän- ja verenkiertoelimistön ongelmat kuten rintakivut, hengenahdistus ja kohonnut verenpaine ovat tavallisia syitä hakeutua vastaanotolle. Myös ylävatsa- tai suolisto-oireita, maksasairauksia, munuaisvaivoja, painonlaskua, yleistä huonovointisuutta ja väsymystä tutkitaan sisätautilääkärin vastaanotolla.

Sisätautilääkärin erikoisosaamisalueeseen kuuluvat myös muun muassa sokeritauti eli diabetes, anemia, kilpirauhasen toimintahäiriöt, muut aineenvaihduntaongelmat, poikkeavat laboratoriolöydökset, virtsatietulehdus ja monet muut tulehdustaudit.

Vaivan syyn tutkimisessa käytetään apuna tarvittaessa laboratoriotutkimuksia ja kuvantamistutkimuksia (ultraäänitutkimus, TT- eli tietokonetomografiakuvaus, magneettikuvaus).

Sydänsairaudet

Munuaistaudit

Vatsa- ja suolistosairaudet

Veritaudit

Asiantuntijat

Jussi-Pekka Haikio

sisätautilääkäri, gastroenterologi

Esa Joutsiniemi

kardiologi, sisätautilääkäri

Jukka Koffert

sisätautilääkäri, gastroenterologi

Mervi Putkonen

yleislääkäri, sisätautilääkäri, hematologi

Videot

Yleisöluento: Sydämen rytmihäiriö

Yleisöluento: Verenpaine koholla