Etusivu / Palvelut / Painonhallinta / NEO Kiloinen™

UUDISTUNUT NEO Kiloinen™ – kevyempi keino painonpudotukseen

chevron-right chevron-left

NEO Kiloinen™ on uusi, ryhmämuotoinen valmennusohjelma, joka tarjoaa asiantuntijoiden tukea ja tsemppiä painonpudotukseen, parempaan ruokavalioon ja terveempään elämään. Kiloinen™ -valmennuksen ovat laatineet kokeneet suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset.

Valmennusohjelman avulla paino putoaa ja kilot pysyvät poissa, syöt terveellisemmin ja ennen kaikkea löydät itsellesi sopivan tavan syödä hyvin, saat enemmän jaksamista ja hyvää oloa.

Ohjelma sisältää

 • kehonkoostumusmittauksen ohjelman alussa ja lopussa
 • 10 painonpudotukseen innostavaa ja asiapitoista ryhmätapaamista
 • tapaamisten välillä ammattilaisten kuten ravitsemusterapeuttien, lääkäreiden ja psykologien laatimia vinkkejä ja tietoa pysyvään elintapamuutokseen
 • alku-, väli- ja loppukyselyt palautteineen
 • henkilökohtaisen Kiloinen™-kansion valmennusohjelman monipuolista ja motivoivaa materiaalia varten. Kansion avulla voit seurata omaa kehittymistä ja tavoitteiden saavuttamista.

NEO Kiloinen™ sopii yli 18-vuotiaille naisille ja miehille, jotka haluavat:

 • Löytää oman tavan syödä terveellisesti, järkevästi ja ruoasta nauttien
 • Lisää jaksamista, energiaa ja hyvää oloa
 • Pudottaa painoa tai ylläpitää jo saavutettua painonpudotusta
 • Aitojen ammattilaisten ohjausta ja sparrausta elintapamuutokseen
 • Saavuttaa tavoitteensa

Ryhmätapaamiset motivoivat tavoitteiden saavuttamisessa

Innostavien ja asiapitoisten ryhmätapaamisten tarkoituksena on motivoida osallistujia saavuttamaan tavoitteensa pysyvästi. Ryhmien vetäjänä toimii aina laillistettu ravitsemusterapeutti, joka on erityisesti perehdytetty Kiloinen™-ohjelmaan. Osassa tapaamisista on mukana myös painonhallintaan erikoistunut lääkäri.

NEO Kiloinen kevät 2018

Ilmoittaudu mukaan Kiloinen-ryhmään! Lisätietoja ryhmän aloituksesta ja aikataulusta saat sähköpostilla painonhallinta@mehilainen.fi tai jättämällä koordinaattoreillemme soittopyynnön numeroon 010 235 3535.

Paikka

Mehiläinen NEO, ryhmätila, Joukahaisenkatu 6, Turku

Hinta

Kiloinen-ohjelman hinta on 380 euroa (sis alv.).
Kun valmennus aloitettu, maksua ei voida palauttaa vaikka ohjelma jäisi kesken tai et pääsisi kaikkiin tapaamisiin.

Haluan mukaan, miten toimin?

Aloita muutos jo tänään – ilmoittaudu mukaan!

Sähköpostilla painonhallinta@mehilainen.fi tai jättämällä koordinaattoreillemme soittopyynnön numeroon 010 235 3535.

Ennen ryhmään osallistumista tulee maksaa ilmoittautumisen jälkeen saatu lasku.

NEO Kiloinen™

Tapaamiset

NEO Kiloinen™ -ryhmään osallistuvat saavat laillistetun ravitsemusterapeutin ohjausta, joka auttaa eteenpäin kohti painonhallinnan tavoitteiden saavuttamisessa. Jos osallistujat haluavat käydä vaa’alla tai mittauttaa verenpainettaan Kiloinen™-tapaamisten yhteydessä, on se mahdollista jokaisen tapaamisen yhteydessä. Valmennusohjelman aikana käydään säännöllisin väliajoin läpi osallistujan tilannetta, jotta nähdään, mitkä elämän osa-alueet vaativat kehittämistä.

Ryhmätapaamisen aikana laillistettu ravitsemusterapeutti antaa ravitsemusohjeita, neuvoja ja tukea. Ryhmäläiset jakavat kokemuksiaan keskusteluissa. Keskusteluiden avulla saa uutta motivaatiota ja tsemppiä omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ryhmätapaamisiin voi tulla yhdessä ystävän kanssa, jolloin painonpudotus tuntuu entistä helpommalta. Jokaisen tapaamisen lopuksi annetaan kotitehtävä, jonka tarkoituksena on auttaa uusien tapojen oppimisessa. Tapaamisten välillä asiantuntijoilta tulee tietoa, tukea ja vinkkejä sähköpostiviesteinä ja tekstiviesteillä.

Tapaamisissa käsitellään neljää eri aihepiiriä, jotka ovat keskeisessä asemassa painonhallinnan onnistumisessa:

 • Ruoka & ravitsemus
 • Jaksaminen & palautuminen
 • Mieli & motivaatio
 • Aktiivisuus & liikunta

Ammattilaisten vinkkejä tapaamisten välillä

Ryhmätapaamisten välissä osallistujat saavat ammattilaisten vinkkejä ja sparrausta kevyempään ja terveellisempään elämään niin arkipäivän pyörityksessä kuin pyhien herkkuhaasteissa. Vinkit tulevat matkapuhelimeen tai sähköpostilla.

NEO Kiloinen™- valmennusohjelmassa jaettavat ohjeet ja neuvot perustuvat oikeaan ja ajankohtaiseen tietoon ja ovat sekä tehokkaita että turvallisia.

Oma tapa syödä

NEO Kiloinen™ ei ole dieetti, eikä siihen kuulu minkäänlaisten ravintolisien ostamista. Ryhmään voi liittyä oman ruokavalion puitteissa ja olla varma siitä, että Kiloinen™-valmennuksessa saatavien ohjeiden avulla on mahdollista saavuttaa terveemmät elintavat sekä kevyempi paino.

Kun halutaan pudottaa painoa tai oppia syömään terveellisemmin, on tärkeää tehdä juuri itselle sopivia muutoksia omaan tahtiin, omien mieltymysten mukaisesti. Tämä tarkoittaa oikeastaan sitä, että löytää oman, järkevän tavan syödä.

Tärkeintä on, että NEO Kiloisen™ kanssa löytyy oma tapa syödä, liikkua ja elää niin että nautit elämästä kevyempänä, terveempänä ja energisempänä.

 

Ilmoittaudu mukaan Kiloinen™ -valmennukseen!

Kiloinen on tekijänoikeussuojattu tavaramerkki. Copyright Edevent 2017.

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Saara Karjalainen

ravitsemusterapeutti