Etusivu / Palvelut / Painonhallinta / NEO Kiloinen™

NEO Kiloinen™ – kevyempi keino painonpudotukseen

chevron-right chevron-left

NEO Kiloinen™ on uusi, ryhmämuotoinen valmennusohjelma, joka tarjoaa asiantuntijoiden tukea ja tsemppiä painonpudotukseen, parempaan ruokavalioon ja terveempään elämään. Mukaan voi liittyä koska vain!

NEO Kiloinen™-ohjelmaan voi tulla mukaan kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan tai jatkaa vaikka pidempäänkin. Kiloinen™ -valmennuksen ovat laatineet kokeneet suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset.

NEO Kiloinen™-valmennusohjelman avulla:

 • Paino putoaa ja kilot pysyvät poissa
 • Syöt terveellisemmin ja löydät oman tavan syödä hyvin
 • Saat enemmän jaksamista ja hyvää oloa

NEO Kiloinen™ sopii yli 18-vuotiaille naisille ja miehille, jotka haluavat:

 • Löytää oman tavan syödä terveellisesti, järkevästi ja ruoasta nauttien
 • Lisää jaksamista, energiaa ja hyvää oloa
 • Pudottaa painoa, ylläpitää jo saavutettua painonpudotusta tai ovat jo ihan tyytyväisiä painoonsa
 • Aitojen ammattilaisten ohjausta ja sparrausta elintapamuutokseen
 • Saavuttaa tavoitteensa

NEO Kiloinen™-ohjelma Turussa ja Salossa

NEO Kiloinen™-ohjelmaan on mahdollista osallistua Turussa ja Salossa. Tapaamiset pidetään Turussa NEO-salissa (Joukahaisenkatu 6, Turku) aina parittomien viikkojen keskiviikkona klo 18–18.45. Salon tapaamiset NEO Salossa, Astrum-keskuksessa (Salorankatu 5-7-, Salo) aina parittomien viikkojen tiistaina klo 18–18.45.

Turun kevään tapaamiset: 15.3., 29.3., 12.4., 26.4., 10.5., 24.5., 7.6.

Salon kevään tapaamiset: aloitus tiistaina 28.3., 11.4., 25.4., 9.5., 23.5. 6.6.

Mukaan voit tulla koska vain. Salon ryhmän ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 28.3. 2017. Tapaamisten välissä osallistujat saavat ammattilaisten vinkkejä ja ohjeita pysyvää elämäntapamuutosta varten matkapuhelimeen tai sähköpostiin.

Ryhmätapaamiset motivoivat tavoitteiden saavuttamisessa

NEO Kiloinen™ -ryhmä kokoontuu joka toinen viikko, ympäri vuoden. Innostavien ja asiapitoisten ryhmätapaamisten tarkoituksena on motivoida osallistujia saavuttamaan tavoitteensa pysyvästi. Ryhmien vetäjänä toimii aina laillistettu ravitsemusterapeutti, joka on erityisesti perehdytetty Kiloinen™-ohjelmaan.

Tapaamisissa käsitellään neljää eri aihepiiriä, jotka ovat keskeisessä asemassa painonhallinnan onnistumisessa:

 • Ruoka & Ravitsemus
 • Jaksaminen & Palautuminen
 • Mieli & Motivaatio
 • Aktiivisuus & Liikunta

Haluan mukaan, miten toimin?

NEO Kiloinen™ -valmennusohjelmaan voi liittyä milloin tahansa. Valmennusohjelman hinta on Turussa 39 € kuukaudessa ja Salossa 45 € kuukaudessa.. Ohjelmaan sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Osallistumisoikeuden ryhmätapaamisiin saa maksamalla kolmen kuukauden valmennusohjelmamaksun (117 € tai 135 €). Maksu suoritetaan etukäteen ennen ensimmäiseen tapaamiseen osallistumista. Jäsenyys on voimassa maksupäivää seuraavan kuukauden alusta lukien yhteensä kolmen kuukauden ajan.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla  kolmen kuukauden maksu (Turku: 3×39 €=117 € € tai Salo: 3×45 € = 135 €) NEO Terveys Oy:n tilille FI03 8000 1710 1691 04. Lisää maksuun viitteeksi ”Kiloinen Turku tai Salo (paikkakunnan mukaan) /osallistujan nimi”. Kun olet maksanut, voit tulla suoraan mukaan seuraavaan tapaamiseen. Muuta ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Muista ottaa maksukuitti mukaasi ensimmäiseen tapaamiseen!

Jäsenyyttä voi jatkaa halutessaan myös kolmen kuukauden jälkeen – jäsenyys aktioituu uudelleen, kun uusi jäsenyyskausi (3 kk) on maksettu.

Aloita muutos jo tänään – ilmoittaudu mukaan!

Ammattilaisten vinkkejä tapaamisten välillä

NEO Kiloinen™ -ryhmään osallistuvat saavat laillistetun ravitsemusterapeutin ohjausta, joka auttaa eteenpäin kohti painonhallinnan tavoitteiden saavuttamisessa. Jos osallistujat haluavat käydä vaa’alla tai mittailla verenpainettaan Kiloinen™-tapaamisten yhteydessä, on se mahdollista jokaisen tapaamisen yhteydessä.

Ryhmätapaamisten välissä osallistujat saavat ammattilaisten vinkkejä ja sparrausta kevyempään ja terveellisempään elämään niin arkipäivän pyörityksessä kuin pyhien herkkuhaasteissa. Vinkit tulevat matkapuhelimeen tai sähköpostilla.

NEO Kiloinen™- valmennusohjelmassa jaettavat ohjeet ja neuvot perustuvat oikeaan ja ajankohtaiseen tietoon ja ovat sekä tehokkaita että turvallisia.

NEO Kiloinen™ – Oma tapa syödä

NEO Kiloinen™ ei ole dieetti, eikä siihen kuulu minkäänlaisten ravintolisien ostamista. Ryhmään voi liittyä oman ruokavalion puitteissa ja olla varma siitä, että Kiloinen™-valmennuksessa saatavien ohjeiden avulla on mahdollista saavuttaa terveemmät elintavat sekä kevyempi paino.

Kun halutaan pudottaa painoa tai oppia syömään terveellisemmin, on tärkeää tehdä juuri itselle sopivia muutoksia omaan tahtiin, omien mieltymysten mukaisesti. Tämä tarkoittaa oikeastaan sitä, että löytää oman, järkevän tavan syödä.

NEO Kiloinen™ -valmennusohjelmassa saat:

 • Osallistua laillistetun ravitsemusterapeutin johdolla tsemppaaviin ja asiapitoisiin ryhmätapaamisiin joka toinen viikko (yhteensä 24 tapaamista vuodessa), jotka motivoivat osallistujia muutoksessa kohti omia tavoitteita.
 • Ammattilaisten kuten ravitsemusterapeuttien, lääkäreiden ja psykologien laatimia vinkkejä ja tietoa pysyvään elintapamuutokseen ryhmätapaamisten välillä.
 • Henkilökohtaisen Kiloinen™-kansion valmennusohjelman monipuolista ja motivoivaa materiaalia varten, ja jonka avulla osallistujat voivat seurata omaa kehittymistä ja tavoitteiden saavuttamista.

Ilmoittaudu mukaan Kiloinen™ -valmennukseen!

NEO Kiloinen™ -valmennusohjelman sisältö

Ilmoittauduttuasi haluamaasi Kiloinen™-ryhmään maksamalla valmennusohjelmamaksun ohjeiden mukaisesti, voit tulla heti seuraavaan tapaamiseen. Valmennusohjelma on laadittu niin, että pääset aina heti mukaan ja aloittamaan muutoksen kohti tavoitteitasi. Muista ottaa kuitti maksusta mukaan!

Paikalle tultua käydään vaa’alla, ja oma paino kirjoitetaan Kiloinen™-vihkoon. Valmennusohjelman aikana käydään säännöllisin väliajoin läpi osallistujan tilannetta, jotta nähdään, mitkä elämän osa-alueet vaativat kehittämistä.

Ryhmätapaamisen aikana laillistettu ravitsemusterapeutti antaa ravitsemusohjeita, neuvoja ja tukea. Ryhmäläiset jakavat kokemuksiaan keskusteluissa. Keskusteluiden avulla saa uutta motivaatiota ja tsemppiä omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ryhmätapaamisiin voi tulla yhdessä ystävän kanssa, jolloin painonpudotus tuntuu entistä helpommalta. Jokaisen tapaamisen lopuksi annetaan kotitehtävä, jonka tarkoituksena on auttaa uusien tapojen oppimisessa. Tapaamisten välillä asiantuntijoilta tulee tietoa, tukea ja vinkkejä sähköpostiviesteinä ja tekstiviesteillä.

NEO Kiloinen™ -valmennuksen eri vaiheet

NEO Kiloinen™ -valmennus jakaantuu erikestoisiin vaiheisiin, osallistujan alkutilanteesta ja tavoitteista riippuen.

Painonpudotusvaiheessa keskitytään muuttamaan ruokavaliota ja liikkumistottumuksia niin, että paino putoaa turvallisesti ja kevyemmän olotilan edut tulevat huomatuiksi. Painonpudotusvaihe voi jatkua osallistujan halusta riippuen viikoista kuukausiin. Monelle sopii parhaiten rauhallinen painonpudotustahti, jossa keho ei rasitu liikaa ja energiataso pysyy korkeana. Toiset taas toivovat nopeampaa laihtumista, esimerkiksi ENE / VLCD-dieetin avulla.

Vakauttamisvaiheessa opitaan ylläpitämään saavutettua painonpudotusta ja keskitytään muuttamaan tapoja suuntaan, jossa jaksaminen, energia ja elämänhallinta lisääntyy ja pysyy korkealla. Vakauttamisvaihe jatkuu kuukausista vuosiin.

Tärkeintä on, että NEO Kiloisen™ kanssa löytyy oma tapa syödä, liikkua ja elää niin että nautit elämästä kevyempänä, terveempänä ja energisempänä.

Ilmoittaudu mukaan Kiloinen™ -valmennukseen!

Kiloinen on tekijänoikeussuojattu tavaramerkki. Copyright Edevent 2017.

Vertaile Painonhallintaklinikan palveluja

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Saara Karjalainen

ravitsemusterapeutti