Etusivu / Palvelut / Painonhallinta

Pudota painoa pysyvästi – NEO Painonhallintaklinikka

chevron-right chevron-left

Oletko yrittänyt laihduttaa, tai oletko harkinnut painon pudottamista? Kamppailetko syömiseen liittyvien ongelmien kanssa?

NEO Painonhallintaklinikka tarjoaa turvallista, laadukasta ja tieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa ylipainon hoitoa sekä tukea muihin syömiseen liittyvissä ongelmissa. Hoidon tavoitteena on pitkäkestoisten, kokonaisterveyttä tukevien muutosten aikaansaaminen.

Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikan palveluista löytyy sopiva painonhallinnan muoto jokaiselle:

Kaikki NEO Painohallintaklinikan palvelut ovat terveydenhuollon alan asiantuntijoiden suunnittelemia ja perustuvat tutkittuun tietoon.

Kysy lisää NEO Painonhallintaklinikan palveluista puhelimitse 010 235 3535 tai lähetä sähköpostia osoitteella painonhallinta@mehilainen.fi. Yhteydenottopyynnön voit jättää myös täällä.

Painonpudotuksen hoito-ohjelma

NEO Painonhallintaklinikan kymmenen kuukauden hoito-ohjelma on suunnattu aikuisille, joilla on ylipainoa (painoindeksi BMI > 27) ja mahdollisesti painoon liittyviä liitännäissairauksia. Näitä ovat esimerkiksi kohonnut verenpaine, diabetes, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, kohonnut kolesteroli sekä uniapnea.

Turvalliseen ja pysyvään painonpudottamiseen tähtäävän hoito-ohjelman sisällön ovat suunnitelleet lääketieteen, psykologian, ravitsemuksen ja liikunta-alan ammattilaiset. Hoidon alussa asiakkaan lähtötilanne selvitetään lääkärintarkastuksella sekä laboratoriokokeilla. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen ja tehokas painonpudotus elämäntapamuutosten avulla. Hoito-ohjelma toteutetaan sekä yksilöohjauksen että ryhmäkäyntien muodossa.

Lue lisää Painonhallintaklinikan hoito-ohjelmasta

NEO Kiloinen™

NEO Kiloinen™ on uusi, kymmenen tapaamisen ryhmämuotoinen valmennusohjelma, joka tarjoaa asiantuntijoiden tukea ja tsemppiä painonpudotukseen, parempaan ruokavalioon ja terveempään elämään. Kiloinen™ -valmennuksen ovat laatineet kokeneet suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset.

Valmennusohjelman avulla paino putoaa ja kilot pysyvät poissa, syöt terveellisemmin ja ennen kaikkea löydät itsellesi sopivan tavan syödä hyvin, saat enemmän jaksamista ja hyvää oloa.

Ohjelma sisältää:

  • kehonkoostumusmittauksen ohjelman alussa ja lopussa
  • 10 painonpudotukseen innostavaa ja asiapitoista ryhmätapaamista
  • tapaamisten välillä ammattilaisten kuten ravitsemusterapeuttien, lääkäreiden ja psykologien laatimia vinkkejä ja tietoa pysyvään elintapamuutokseen
  • alku-, väli- ja loppukyselyt palautteineen
  • henkilökohtaisen Kiloinen™-kansion valmennusohjelman monipuolista ja motivoivaa materiaalia varten. Kansion avulla voit seurata omaa kehittymistä ja tavoitteiden saavuttamista.

Lue lisää NEO Kiloinen™ -valmennuksesta

Yksilöllinen painonhallintaohjelma

NEO:n Painonhallintaklinikan hoito-ohjelma on mahdollista toteuttaa myös kokonaan yksilöohjauksena, mikäli ryhmäkokoontumisiin osallistuminen ei tunnu mahdolliselta. Painonhallintalääkärin, psykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut silti apuna painonhallinnassa.

Yksilöllinen ohjaus voidaan aloittaa esimerkiksi painonhallintaan perehtyneen lääkärin vastaanottokäynnillä, jossa kartoitetaan asiakkaan terveydentila ja keskustellaan yksilöllisistä tavoitteista ja toiveista. Näiden perusteella Painonhallintaklinikan asiantuntijat tekevät asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää asiantuntijoiden yksilövastaanotoista

Haluatko lisätietoja painonhallintaklinikan palveluista?

Jos haluat lisätietoja NEO Painonhallintaklinikan palveluista, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön. Muista jättää omat tietosi. Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Saara Karjalainen

ravitsemusterapeutti

Taija Wilenius

psykologi

Tutustu tarinoihin

”Hienoa, että eläkeiässäkin voi vielä laihtua”

Turkulaisrouva päätti koittaa painonpudotusta vielä kerran ammattilaisten avulla Turkulainen 67-vuotias eläkeläisrouva o

Lue lisää

Videot

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO