Etusivu / Palvelut / Painonhallinta

Pudota painoa pysyvästi – Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikka

chevron-right chevron-left

Oletko yrittänyt laihduttaa, tai oletko harkinnut painon pudottamista? Kamppailetko syömiseen liittyvien ongelmien kanssa?

NEO Painonhallintaklinikka tarjoaa turvallista, laadukasta ja tieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa ylipainon hoitoa sekä tukea muihin syömiseen liittyvissä ongelmissa. Hoidon tavoitteena on pitkäkestoisten, kokonaisterveyttä tukevien muutosten aikaansaaminen.

Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikan palveluista löytyy sopiva painonhallinnan muoto jokaiselle:

Kaikki NEO Painohallintaklinikan palvelut ovat terveydenhuollon alan asiantuntijoiden suunnittelemia ja perustuvat tutkittuun tietoon.

Kysy lisää NEO Painonhallintaklinikan palveluista puhelimitse 010 235 3535 tai lähetä sähköpostia osoitteella painonhallinta@mehilainen.fi.

Painonpudotuksen hoito-ohjelma

NEO Painonhallintaklinikan kymmenen kuukauden hoito-ohjelma on suunnattu aikuisille, joilla on ylipainoa (painoindeksi BMI > 27) ja mahdollisesti painoon liittyviä liitännäissairauksia. Näitä ovat esimerkiksi kohonnut verenpaine, diabetes, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, kohonnut kolesteroli sekä uniapnea.

Turvalliseen ja pysyvään painonpudottamiseen tähtäävän hoito-ohjelman sisällön ovat suunnitelleet lääketieteen, psykologian, ravitsemuksen ja liikunta-alan ammattilaiset. Hoidon alussa asiakkaan lähtötilanne selvitetään lääkärintarkastuksella sekä laboratoriokokeilla. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen ja tehokas painonpudotus elämäntapamuutosten avulla. Hoito-ohjelma toteutetaan sekä yksilöohjauksen että ryhmäkäyntien muodossa.

Lue lisää Painonhallintaklinikan hoito-ohjelmasta

Asiantuntijoiden yksilövastaanotot

Painonhallinta alkaa NEO:n Painonhallintaklinikan yksilövastaanotolta. Klinikan asiantuntijat kartoittavat juuri sinulle parhaan tavan painonpudotukseen.

Painonhallintaan perehtyneen lääkärin vastaanottokäynnillä kartoitetaan asiakkaan terveydentila ja keskustellaan yksilöllisistä tavoitteista ja toiveista. Käynnin perusteella sinulle voidaan tehdä henkilökohtaisen hoitosuunnitelma.

Lue lisää asiantuntijoiden yksilövastaanotoista

Haluatko lisätietoja painonhallintaklinikan palveluista?

Jos haluat lisätietoja NEO Painonhallintaklinikan palveluista voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 010 235 3535 tai sähköpostitse osoitteella painonhallinta@mehilainen.fi.

 

 

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Carl J. Husso

fysioterapeutti, OMI, fysiikkavalmentaja

Saara Karjalainen

ravitsemusterapeutti

Taija Wilenius

psykologi

Tutustu tarinoihin

”Hienoa, että eläkeiässäkin voi vielä laihtua”

Turkulaisrouva päätti koittaa painonpudotusta vielä kerran ammattilaisten avulla Turkulainen 67-vuotias eläkeläisrouva o

Lue lisää

Videot

Pudota painoa pysyvästi

Tehokas painonpudotus elämäntapamuutosten avulla