Etusivu / Palvelut / Painonhallinta

NEO Painonhallintaklinikka auttaa onnistumaan pysyvässä painonhallinnassa

chevron-right chevron-left

Oletko yrittänyt laihduttaa, tai oletko harkinnut painon pudottamista? Kamppailetko syömiseen liittyvien ongelmien kanssa?

NEO Painonhallintaklinikka tarjoaa turvallista, laadukasta ja tieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa ylipainon hoitoa sekä tukea muihin syömiseen liittyvissä ongelmissa. Hoidon tavoitteena on pitkäkestoisten, kokonaisterveyttä tukevien muutosten aikaansaaminen.

Painonhallintaklinikan palveluista löytyy sopiva painonhallinnan muoto jokaiselle:

Kaikki NEO Painohallintaklinikan palvelut ovat terveydenhuollon alan asiantuntijoiden suunnittelemia ja perustuvat tutkittuun tietoon.

Kysy lisää NEO Painonhallintaklinikan palveluista puhelimitse 010 235 3535 tai lähetä sähköpostia osoitteella painonhallinta@mehilainen.fi. Yhteydenottopyynnön voit jättää myös täällä.

Vertaile Painonhallintaklinikan palveluja

Painonhallintaklinikan hoito-ohjelma

NEO Painonhallintaklinikan kymmenen kuukauden hoito-ohjelma on suunnattu aikuisille, joilla on ylipainoa (painoindeksi BMI > 27) ja mahdollisesti painoon liittyviä liitännäissairauksia. Näitä ovat esimerkiksi kohonnut verenpaine, diabetes, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, kohonnut kolesteroli sekä uniapnea.

Turvalliseen ja pysyvään painonpudottamiseen tähtäävän hoito-ohjelman sisällön ovat suunnitelleet lääketieteen, psykologian, ravitsemuksen ja liikunta-alan ammattilaiset. Hoidon alussa asiakkaan lähtötilanne selvitetään lääkärintarkastuksella sekä laboratoriokokeilla. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen ja tehokas painonpudotus elämäntapamuutosten avulla. Hoito-ohjelma toteutetaan sekä yksilöohjauksen että ryhmäkäyntien muodossa.

Lue lisää Painonhallintaklinikan hoito-ohjelmasta

NEO Kiloinen™

NEO Kiloinen™ -ohjelmaan voi tulla mukaan koska tahansa, kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan tai jatkaa vaikka pidempäänkin. NEO Kiloinen™-ohjelmaan on mahdollista osallistua Turussa hintaan on 39 € kuukaudessa.

NEO Kiloinen™ -ryhmä kokoontuu joka toinen viikko ympäri vuoden. Ryhmien vetäjänä toimii aina laillistettu ravitsemusterapeutti, joka on erityisesti perehdytetty Kiloinen™-ohjelmaan. Tapaamisissa käsitellään neljää eri aihepiiriä, jotka ovat keskeisessä asemassa painonhallinnan onnistumisessa: ruoka ja ravitsemus, jaksaminen ja palautuminen, mieli ja motivaatio sekä aktiivisuus ja liikunta.

Tapaamisten välissä osallistujat saavat vinkkejä ja ohjeita matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Tapaamisten yhteydessä on halutessa mahdollisuus seurata oman painon kehitystä sekä esimerkiksi seurata verenpainetta.

Lue lisää NEO Kiloinen™ -valmennuksesta

Yksilöllinen painonhallintaohjelma

NEO:n Painonhallintaklinikan hoito-ohjelma on mahdollista toteuttaa myös kokonaan yksilöohjauksena, mikäli ryhmäkokoontumisiin osallistuminen ei tunnu mahdolliselta.

Yksilöllinen ohjaus voidaan aloittaa esimerkiksi painonhallintaan perehtyneen lääkärin vastaanottokäynnillä, jossa kartoitetaan asiakkaan terveydentila ja keskustellaan yksilöllisistä tavoitteista ja toiveista. Näiden perusteella Painonhallintaklinikan asiantuntijat tekevät asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää asiantuntijoiden yksilövastaanotoista

Haluatko lisätietoja painonhallintaklinikan palveluista?

Jos haluat lisätietoja NEO Painonhallintaklinikan palveluista, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön oheisesta linkistä. Muista jättää omat tietosi. Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Haluan lisätietoa Painonhallintaklinikan palveluista

Tietoa laihduttamisesta ja painonpudotuksesta

Painonhallintaklinikan hoito-ohjelma

NEO Kiloinen

Yksilöllinen painonhallinnan hoito-ohjelma

Vertaile Painonhallintaklinikan palveluja

Asiantuntijat

André Heikius

yleislääkäri

Saara Karjalainen

ravitsemusterapeutti

Taija Wilenius

psykologi

Tutustu tarinoihin

”Hienoa, että eläkeiässäkin voi vielä laihtua”

Turkulaisrouva päätti koittaa painonpudotusta vielä kerran ammattilaisten avulla Turkulainen 67-vuotias eläkeläisrouva o

Lue lisää

Videot

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO