Neurologisten sairauksien hoito kehittyy nopeasti

Neurologia on yksi nopeimmin kehittyvistä lääketieteen aloista. Viime vuosina markkinoille on tuotu paljon uusia lääkkeitä ja hoitomuotoja myös sellaisiin sairauksiin, joita ei aikaisemmin ole pystytty hoitamaan. 

Neurologiset sairaudet ovat hyvin yleisiä. Esimerkiksi migreenistä kärsii yli 500 000 suomalaista, joten sairaus koskettaa monia. Myös muistisairaudet ovat yleistyneet väestön ikääntyessä: jopa 120 000 suomalaisella ajatteluun liittyvät toiminnat ovat lievästi heikentyneet, 85 000:lla on vaikean tai keskivaikean dementian ja 35 000:lla lievän dementian oireita. Parkinsonin tauti on noin 10 000 suomalaisella.

Neuro NEO:ssa saat jatkuvan hoitosuhteen saman lääkärin kanssa

Monet neurologiset sairaudet ovat pitkäkestoisia, jolloin on potilaan kannalta miellyttävämpää keskittää hoito yhdelle, tutulle lääkärille. Neuro NEO:n lääkärit ovat kokeneita asiantuntijoita ja osa alan kansainvälistä tutkimusverkostoa.

Ajan vastaanotolle saat nopeasti joko puhelimitse, puh. 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Ensimmäisen käynnin tutkimusten perusteella sovitaan hoidon jatkosta yhdessä potilaan kanssa. Jatkokontrollit voivat olla tarvittaessa tapahtuvia vastaanottokäyntejä, tai niitä voidaan varata etukäteen hoitosuunnitelmasta riippuen. Hoitavalle lääkärille voi varata myös soittoajan, jolloin lääkäri ottaa yhteyttä potilaaseen sovittuna ajankohtana.

Ajankohtaista

Katso kaikki

Voisiko läheiselläsi olla muistisairaus?

Muistin ongelmiin voivat olla syynä erilaiset sairaudet, mielialatekijät tai stressi. Milloin asiaan olisi syytä puuttua ja miten? Alkava muistisairaus voi …

Lue lisää

Haemme osallistujia MS-taudin lääketutkimukseen

Haemme osallistujia MS-taudin lääketutkimukseen Etsimme relapsoivaa MS –tautia sairastavia potilaita osallistumaan kansainväliseen kliiniseen lääketutkimukseen. Saatatte soveltua tutkimukseen, jos: olette 18-55 …

Lue lisää

Asiantuntijat

Anu Anttinen

neurologi

Harri Arikka

lastenneurologi

Anna Brück

neurologi

Juha-Pekka Erälinna

neurologi

Janek Frantzén

neurokirurgi, selkä- ja kaularankakirurgi

Pekka Jokinen

neurokirurgi

Valtteri Kaasinen

neurologi

Matti Karvonen

neurologi

Nina Kemppainen

neurologi

Jaana Korpela

neurologi

Mikko Laaksonen

neurologi

Salla Lamusuo

neurologi

Pauliina Lindholm

neurologi

Riitta Niskanen

neurologi

Olli Oksaranta

neurologi

Juha Rinne

neurologi

Jaakko Rinne

neurokirurgi

Olli Tenovuo

neurologi

Milla Ylijoki

lastenneurologi

Pauli Ylikotila

neurologi