Etusivu / Palvelut / Naistentaudit

Naisten NEO:ssa huolehditaan naisen terveydestä

chevron-right chevron-left

Naisten NEO:ssa tutkitaan ja hoidetaan erilaisia gynekologisia sairauksia sekä naisten terveyteen liittyviä vaivoja. Naisten NEO:ssa huolehditaan myös naisten säännöllisistä vuositarkastuksista ja tarjotaan yksilöllistä neuvontaa ja hoitoa.

Gynekologisia vaivoja ovat muun muassa endometrioosi, kuukautiskivut, runsaat kuukautiset sekä vaihdevuosiin liittyvät muutokset. Gynekologien erikoisosaamiseen kuuluvat lisäksi raskauden aikaiset vaivat ja ultraäänitutkimukset.

Naisten NEO:ssa on erityisesti satsattu asiakaspalveluun ja miellyttävään hoitokokemukseen. Tilat ja tutkimushuoneet ovat uudenaikaiset ja tyylikkäät, ja viihtyisässä odotusaulassa on tarjolla tuoretta kahvia. Asiakkaan intimiteettisuoja on huomioitu esimerkiksi siten, että asiakas voi halutessaan pukeutua kertakäyttöiseen suojatakkiin tutkimuksen ajaksi.

Naisten NEO:sta löydät itsellesi pitkäaikaisen luottogynekologin eri ikävuosiin liittyvissä vaiheissa ja vaivoissa. Käytössämme on modernit laitteet ja laboratoriopalvelut. Varaa aika puh. 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta!

Yleisimmät syyt, joiden vuoksi gynekologin vastaanotolle hakeudutaan, ovat:

Naisten NEO:n hintatietoja

Asiantuntijat

Marja-Leena Anttila

gynekologi

Tanja Kaita

gynekologi

Satu Lunden

erikoistuva gynekologi

Jatta Rautkorpi

gynekologi

Videot

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO