Etusivu / Palvelut / Kuntoutuspalvelut / Kylmäkompressioterapia

Kylmäkompressioterapia auttaa kehon toipumisessa

Kylmäkompressioterapialla voidaan hoitaa kipua ja tulehdusta sekä nopeuttaa urheiluvammojen parantumista.

Kylmää käytetään erilaisten urheiluvammojen sekä tuki- ja liikuntaelinvammojen hoidossa. Se tehoaa venähdyksiin ja nyrjähdyksiin. Kylmä on myös hyvä keino kivun tai turvotuksen lievitykseen, esimerkiksi leikkauksen jälkeen.

Kylmäkompressioterapia on tutkimuksissa todettu tehokkaammaksi kuin pelkkä kylmäterapia. Kompression lisääminen perinteiseen kylmäterapiaan tehostaa vammojen parantumista.

NEO Kuntoutuksessa kylmäkompressioterapiaa tekevät kokeneet fysioterapeutit. Varaa aika puhelimitse 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta!

Game Ready –kylmäkompressioterapia

NEO Kuntoutuksen Game Ready –kylmäkompressioterapia on miellyttävä hoitomuoto urheilijalle tai kuntoilijalle erilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen hoidossa. Kylmä vähentää kipua ja nopeuttaa vaurioituneen alueen parantumista. Kompressio vaikuttaa erityisesti turvotuksen vähentymiseen.

Game Ready –kylmäkompressioterapiaa voidaan antaa osana asiakkaan kuntoutusta fysioterapeutin vastaanotolla. Hoitoa annetaan joko NEO Kuntoutuksen tiloissa, tai asiakas voi vuokrata laitteen ja tehdä hoidon kotona. Kokeneet fysioterapeuttimme opastavat helppokäyttöisen ja turvallisen laitteen käytössä. Annettuja hoitosuosituksia on helppo noudattaa kotona ohjelmoitujen hoito-ohjeiden avulla.

Kysy lisää ja varaa aika puhelimitse 010 235 3535.