Akupunktio hoitaa kipua

Akupunktiolla voidaan lievittää erilaisia kipuja, särkyjä sekä laukaista lihasjännitystä.

Akupunktio on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä ja se on yleistynyt fysioterapeuttien käyttämänä hoitomuotona tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa.

Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neuloilla, mikä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin.

NEO:ssa akupunktiohoitoa tekevät kokeneet asiantuntijat. Varaa aika puhelimitse 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta!

Hoitoon voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä. Lähete tarvitaan kuitenkin silloin, mikäli hoidosta halutaan Kela-korvaus tai hoidosta haetaan korvausta vakuutusyhtiöstä.

Akupunktio tehoaa monenlaiseen kipuun

Akupunktion tehokkuutta kipuun ja särkyyn on tutkittu viime vuosina. On ilmestynyt laajoja tutkimuskatsauksia, joissa akupunktio on todettu tehokkaaksi hoitomuodoksi monenlaisiin kiputiloihin.

Akupunktion teho on todettu muun muassa niskakipuun, jännityspäänsärkyihin, krooniseen päänsärkyyn, migreeniin, tenniskyynärpääkipuun, alaselkäkipuun ja polviartroosiin. Lisäksi akupunktio on todettu tehokkaaksi hoitomuodoksi krooniseen kipuun yleensä.

Yksilöllistä hoitoa

Hoitojen määrä ja tiheys arvioidaan yksilöllisesti. Vastaanotolla tehdään alkuun normaali fysioterapeuttinen haastattelu ja tutkiminen, jonka perusteella muodostetaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Varaa aika puhelimitse 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta!

Asiantuntijat

Pinja Hotanen

fysioterapeutti

Toni Vekka

fysioterapeutti