Etusivu / Palvelut / Kuntoutuspalvelut

Mehiläinen NEO Kuntoutus – yksilöllistä kuntoutusta

chevron-right chevron-left

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus urheilijoiden kunnon ylläpitämisestä, leikkauspotilaiden kuntouttamisesta, erilaisten työperäisten tai vapaa-ajalla syntyneiden vammojen hoidosta sekä kroonisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta.

NEO Kuntoutuksen tavoitteena on tukea asiakkaan turvallisen ja tehokkaan kuntoutumisen edistymistä, oli kyse sitten huippu-urheilijan kentälle paluusta tai arkea haittaavasta vaivasta. Sopivin hoitomuoto valitaan aina yksilölliset tarpeet huomioiden. Teemme tiivistä yhteistyötä Mehiläinen NEO:n lääkäreiden, kuten ortopedien ja työterveyshuollon asiantuntijoiden kanssa.

NEO Kuntoutuksen asiantuntijoille voit varata ajan puhelimitse, puh. 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta. Palvelemme ma–to klo 8–19 ja pe klo 8–16. Ajanvaraus arkisin klo 7 alkaen.

Jos sinulla on käyntiäsi varten lääkärin lähete, ota lähete mukaan vastaanotolle tullessasi. Vastaanotolle voit varata ajan myös ilman lähetettä.

Suosittelemme, että fysioterapiaan tullessanne pukeudutte mukaviin ja joustaviin vaatteisiin, joissa voi tarvittaessa liikkua helposti ja jotka ovat helposti puettavissa. NEO Kuntoutuksessa on pukeutumis- ja suihkutilat.

Monipuoliset kuntoutuspalvelut

Asiantuntijamme ovat eturivin osaajia, joilla on pitkä ja vankka ammattitaito erilaisten vaivojen ja vammojen kuntouttamisessa sekä monipuolista osaamista erilaisista terapiamuodoista.

Erikoisosaamistamme ovat muun muassa:

 • Tuki- ja liikuntaelinvammojen kuntoutus
 • Leikkauspotilaiden kuntoutus
 • Polvi-, olkapää- ja lonkkanivelongelmien kuntoutus
 • Urheiluvammat ja urheilufysioterapia, teippaukset
 • Kroonisten selkäongelmien aktiivikuntoutus, selkätestaukset
 • Käsikirurginen fysioterapia, CRPS-potilaiden fysioterapia
 • Leukanivel- ja purentaongelmien fysioterapia (TMD)
 • ESWT-, LPG- ja LymphaTouch- ym. Laitehoidot
 • Akupunktio, kinesioteippaus
 • Toimintaterapia
 • Manuaalinen lymfaterapia

Mehiläinen NEO:ssa on myös fysiatrin vastaanotto

Tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai kroonisesta kivusta kärsiviä potilaita hoidetaan NEO:ssa myös kokeneiden fysiatrien vastaanotolla. Fysiatri on erikoislääkäri, joka on keskittynyt potilaan toimintakykyyn ja sen parantamiseen ilman leikkaushoitoa. Fysiatrian erikoisalaan potilaan työ- ja toimintakyvyn arviointi sekä kuntoutussuunnitelman tekeminen yhdessä potilaan kanssa.

Fysiatrin vastaanotto

Varaa aika NEO:n asiantuntijoille puhelimitse 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta!

Testaa selkäsi kunto NEO:ssa

NEO Kuntoutuksen tiloissa tehdään myös niin urheilijoille kuin tavallisille ihmisille tarkoitettua selkätestausta, jonka avulla voidaan selvittää keskivartalon fyysistä suorituskykyä. Testiä käytetään työkaluna pitkittyneiden ja toistuvien selkäongelmien hoidossa, mutta se voidaan tehdä myös selkävaivojen ennaltaehkäisemiseksi tai urheilijan suorituskyvyn mittaamiseksi. Selkätesti on hyvin tarkka ja luotettava keskivartalon suorituskyvyn mittausmenetelmä, jonka avulla voidaan arvioida myös harjoittelun tuomia vaikutuksia testiä toistamalla.

Testaus tapahtuu fysioterapeutin toimesta kahdella erillisellä vastaanottokäynnillä. Selkätestiin pääsee varaamalla tunnin vastaanottoajan fysioterapeutti Tommi Kaselle vastaanotosta, puh. 010 235 3535 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Selkätestin tulokset käydään läpi fysioterapeutin kanssa seuraavalla vastaanottokerralla, jonka ajankohta sovitaan fysioterapeutin kanssa ensimmäisen käynnin yhteydessä. Tulosten perusteella laaditaan aina jatkosuunnitelma, ohjataan tarpeelliset harjoitteet sekä sovitaan seurantamenetelmistä.

Asiantuntijat

Jari Hemling

fysioterapeutti, urheilija- ja urheiluseuravastaava

Pinja Hotanen

fysioterapeutti

Carl J. Husso

fysioterapeutti, OMI, fysiikkavalmentaja

Laura Iire

fysioterapeutti

Tommi Kase

fysioterapeutti, vastaava fysioterapeutti

Mikko Kitula

fysioterapeutti

Tom Kåla

fysioterapeutti OMT

Outi Ojala

fysioterapeutti

Tero Silto

fysiatri

Sirpa Suominen

toimintaterapeutti

Heikki Suoyrjö

fysiatri

Mikko Tähkäpää

fysioterapeutti

Kaisla Vasankari

fysioterapeutti

Toni Vekka

fysioterapeutti

Marko Yrjövuori

urheiluhieroja, vastaava valmentaja

Videot

Toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu

NEO Kuntoutus, liikkujan fysiikkakartoitus