Etusivu / Palvelut / Käsivaivat

Käsivaivat ja käsikirurgia

chevron-right chevron-left

Käden ja ranteen alueen vammat ovat yleisiä työ- ja vapaa-ajan tapaturmia. NEO:n kokeneet käsikirurgit auttavat silloin, kun tarvitset osaavaa hoitoa. 

Iso osa käden vammoista on ongelmattomia, mutta toisinaan pieneltä näyttävän vamman taakse voi kätkeytyä salakavalasti hermo- tai jännevamma, jonka paraneminen vaatii asiantuntevaa diagnoosia ja nopeaa hoitoa.

Ranteen ja käden alueen murtumat eivät läheskään aina tarvitse leikkaushoitoa. Useimmiten parhaat hoitotulokset saavutetaan kuitenkin silloin, kun vamman hoito aloitetaan heti alussa parhaan asiantuntijan kanssa. Oikeanlainen ja oikea-aikainen fysioterapia on myös monen käsivamman hyvän hoitotuloksen saavuttamisen kannalta tärkeää.

Tavallisimpia leikkaushoitoa vaativia vaivoja, joiden taustalla ei ole tapaturma, ovat käden hermopinteet (esimerkiksi canalis carpi -oireyhtymä), jännetuppitulehdukset (esimerkiksi napsusormi) sekä käden pienten nivelten kulumat (esimerkiksi peukalon tyven kuluma).

NEO:ssa vastaanottoa pitävät kokeneet ja asiantuntevat käsikirurgit, joiden vastaanotolle saat ajan helposti ja nopeasti. Varaa aika NEO:on puhelimitse 010 235 3535 tai nettivarausjärjestelmässämme.

Käden ja ranteen alueen vammoista voit lukea lisää valikkomme kautta.

Kun tulet leikkaukseen Sairaala NEO:on

Asiantuntijat

Tiina Marjala

toimintaterapeutti

Markus Pääkkönen

käsikirurgi

Mark Rawlins

käsikirurgi

Heidi Vastamäki

käsikirurgi

Tutustu tarinoihin

Janne-Koho

Motocross-urheilija Janne Koho

Veteraanisarjassa kilpaileva motocross-urheilija Janne Koho on loukkaantunut lajin parissa useita kertoja. Vauhdikkaassa

Lue lisää
Eemil-Taipalus

Koripalloilija Eemil Taipalus

Turun NMKY:n A-poikien koripalloilija Eemil Taipalus on ollut useamman kerran Sairaala NEO:ssa koripallossa sattuneiden

Lue lisää

Videot

Uusi Urheiluvammat-kirja on julkaistu

Käsileikkaus