Etusivu / Palvelut / Hammashoitopalvelut / Työpaikkahammashuolto

Työpaikkahammashuolto on etu työntekijälle ja yritykselle

Hammashuollon tavoitteena on edistää terveyttä ja vähentää poissaoloja. Työnantaja voi vähentää verotuksessa työpaikkahammashuollon kohtuulliset kulut.

Työntekijälle työpaikkahammashuolto on veroton henkilöstöetu. Yrityksenne voi tehdä kanssamme sopimuksen työpaikkahammashuollosta. Työpaikkahammashuolto on kilpailuvaltti yritykselle myös rekrytoinnissa.

Työpaikkahammashuollon verovähennyskelpoisuus

Hammashuoltoedun tulee perustua yrityksen kirjalliseen päätökseen, jossa määritellään edun laajuus (esimerkiksi tietty summa vuodessa tai tietyt hammaslääkäripalvelut). Etuuden tulee olla tavanomainen, kohtuullinen ja koskea koko henkilöstöä yhdenvertaisesti. Kuitenkin esimerkiksi toimihenkilöiden ja työntekijöiden edut voivat olla keskenään erilaiset.

Verovapauteen ei vaikuta, laskuttaako hammaslääkäriasema suoraan työnantajaa vai maksaako potilas laskun itse ja perii myöhemmin kulut työnantajalta. Hoidon hinnasta vähennetään ensin aina Kela-korvaus ja työnantaja maksaa vain omavastuuosuuden.

Vaihtoehtoja työpaikkahammashuollon toteutukseen

Työnantaja solmii hammaslääkäriaseman kanssa sopimuksen, josta ilmenevät korvattavat hoidot tai korvattava summa. Ennen työntekijän hoitoon hakeutumista tarvitaan lähete työnantajalta. Työnantajan on myös mahdollista tehdä erikseen sopimus, jossa työntekijä voi saapua ilman lähetettä hammaslääkäriin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme asiasta lisää!

Asiakaspalvelupäällikkö
Mirjam Hamo
mirjam.hamo@mehilainen.fi

 

Asiantuntijat

Maija Arjasmaa

erikoishammaslääkäri

Marika Doepel

erikoishammaslääkäri

Leena Järvi

hammaslääkäri

Minna Kirstilä

hammaslääkäri

Antti Kvist

hammaslääkäri

Elina Larmas-Kangasniemi

hammaslääkäri

Anne Mahnala

suuhygienisti

Kristiina Mäkinen

hammaslääkäri

Timo Närhi

erikoishammaslääkäri

Tiina Ranne

hammaslääkäri

Riikka Vahtera

hammaslääkäri

Mervi Vainiotalo

suuhygienisti

Tiina Varrela

erikoishammaslääkäri

Tutustu tarinoihin

Tyopaikkahammashuolto

Hammashuoltoa kaikille työntekijöille

LVI-Nolvi on ollut Hammas NEOn asiakas jo kolmen vuoden ajan. Yritys tarjoaa työntekijöilleen työsuhde-etuna työpaikkaha

Lue lisää