Etusivu / Palvelut / Hammashoitopalvelut / Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti auttaa pitämään suun terveenä

hammas_neo_suuhygienistin-palvelut

Huolellinen kotihoito on tärkeintä suun hyvinvoinnin kannalta, mutta hampaat kannattaa puhdistuttaa säännöllisesti myös suuhygienistin toimesta.

Suuhygienisti on ennaltaehkäisevän hammashoidon ammattilainen. Suuhygienistin palveluja ovat mm. hammaskiven ja värjäytymien poisto sekä hampaiden valkaisu.

Hampaiden pinnalle voi muodostua karheutta, hammaskiveä ja värjäytymiä, jotka eivät irtoa tavallisella harjauksella ja hammasvälien puhdistuksella.

Hammaskiveä ja värjäytymiä voidaan poistaa nopeasti ja miellyttävästi ultraäänilaitteen ja ns. soodapuhaltimen avulla. Puhdistuskäynnin yhteydessä suuhygienistiltä saa myös ohjeet omille hampaille parhaiten sopivista kotihoitovälineistä ja tuotteista.

Valkaisulla kirkkaampi hymy

Peruspuhdistuksen lisäksi hymyä voidaan kirkastaa erilaisilla valkaisuhoidoilla, jotka ovat ammattilaisen tekeminä täysin turvallisia. Nopeimmin valkoisen hymyn saa yhdellä vastaanottokäynnillä. Jos haluaa edetä hieman hitaammin, voi valkaisun tehdä suuhygienistin ohjeiden mukaan kotona yksilöllisiä valkaisumuotteja ja -geeliä käyttäen.

Varaa aika netistä tai puhelimitse numerosta 010 235 3530.

 

Kela-korvaus

Asiantuntijat

Anne Mahnala

suuhygienisti

Mervi Vainiotalo

suuhygienisti