Etusivu / Palvelut / Hammashoitopalvelut / Lasten hammashoito

Lasten hammashoitoa kivuttomasti ja turvallisesti

Hammas_NEO_Lapsen_hammashoito

Lasten hampaiden hoito on erityisen tärkeää, sillä silloin luodaan pohja koko suun terveydelle. Tärkeintä on päivittäinen, hyvä kotihoito, mutta tärkeää on myös seurata suun hyvinvointia säännöllisesti hammaslääkärin ja suuhygienistin toimesta.

Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita Hammas Mehiläiseen. Ystävälliset hammaslääkärimme hoitavat lapsiasiakkaita asiantuntevasti. Kaikki hoitotoimenpiteet tehdään kivuttomasti puudutuksessa. Apua saat mm. perushammashoitoon, hammastarkastuksiin, tapaturmatilanteisiin ja hampaiden kehityshäiriöihin.

Jos hoito pelottaa oikein kovasti, tai jos kyse on hyvin pienestä potilaasta, hoito voidaan tehdä myös lääkerentoutuksessa tai nukutuksessa. Tällöin kaikkein pienimpienkin lasten hampaiden paikkaushoito saadaan tehtyä nopeasti, kivuttomasti ja turvallisesti.

Apua tapaturmatilanteissa

Lapsille sattuu ja tapahtuu. Tavanomainen syy hoitoon hakeutumiseen onkin tapaturma. Hammastapaturmissa nopea hoito parantaa huomattavasti hoitotulosta.

Ota viipymättä yhteyttä, jos lapsen hammas kolahtaa asfalttiin tai jalkapallo osuu kasvoihin. Tapaturmassa irronneet pysyvät hampaat saadaan usein istutettua takaisin, jos toimitaan nopeasti.

Kysy lisää lasten hammashoidosta numerosta 010 235 3530 tai varaa aika netistä.

 

Kela-korvaus

Päivystys

Asiantuntijat

Leena Järvi

hammaslääkäri

Susanna Karsila

erikoishammaslääkäri

Anne Mahnala

suuhygienisti

Mervi Vainiotalo

suuhygienisti