Etusivu / Palvelut / Hammashoitopalvelut / Hampaiden valkaisu

Haaveena valkoisemmat hampaat

NEO_hammas_1_1140x416

Kaunis hymy on monien toivelistalla. Säännöllinen hampaiden puhdistus kotona ja suuhygienistin vastaanotolla ylläpitää kaunista hymyä.

Hampaiden valkaisu vaikuttaa kiilteessä tai hammasluussa oleviin tummentumiin. Hampaiden pinnalla olevia epäpuhtauksia voidaan taas poistaa esimerkiksi soodapuhdistuksella.

Valkaisu vastaanotolla tai kotona

Valkaisu voidaan tehdä joko suuhygienistin vastaanotolla tai kotona henkilökohtaisten valkaisulusikoiden avulla. Hammas Mehiläisessä on käytössä Zoom!-hampaidenvalkaisumenetelmä. Se on turvallinen, tehokas ja nopea tapa saada vaaleammat hampaat.

Toimenpide vaalentaa kiilteessä tai hammasluussa olevat värjäytymät hampaan rakenteen pysyessä ennallaan. Ylläpitovalkaisua voi tehdä kotona vastaanotolta ostetuilla, tutkituilla ja CE-merkityillä valkaisuaineilla muutamia kertoja vuodessa.

Lisäksi Hammas Mehiläisestä voi ostaa kotiin Opalescence Go -kotivalkaisulusikat.  Niiden avulla saadaan kotikäytössä tutkitusti, turvallisesti ja hellävaraisesti valkoisemmat hampaat. Hammaslusikoita käytetään päivittäin 60–90 minuutin ajan, ja tulokset näkyvät enintään 10 päivässä.

Valkaisulusikat ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Ne sisältävät hammaskiillettä vahvistavaa fluoria ja vihlontaa vähentävää kaliumnitraattia. Hammaslusikoilla voi myös tarvittaessa kirkastaa hampaiden sävyä suuhygienistin tekemän vastaanottovalkaisun jälkeen esimerkiksi vuoden tai kahden kuluttua. Valkaisun voi tehdä kotona 1–2 kertaa vuodessa.

Puhdistus tekee hymystä kauniimman

Soodapuhdistus tehdään yleensä suuhygienistin vastaanottokäynnillä, hammaskiven poiston yhteydessä.

Soodapuhdistuksessa suihkutetaan paineella ilmaa, vettä ja soodajauhetta hampaalle, jolloin kiilteen pinnassa olevat värjäytymät irtoavat. Värjäytymiä aiheuttavat esimerkiksi kahvi, tee, tupakka ja punaviini. Soodapuhdistus voidaan tehdä pari kertaa vuodessa, tarpeen mukaan.

Myynnissä on runsaasti erilaisia puhdistavia hammastahnoja ja suunhoitotuotteita. Suuhygienistin kanssa on hyvä keskustella eri vaihtoehdoista ja saat ohjeet siitä, mikä tuote on turvallinen käyttää ja sopivin juuri sinun hampaillesi.

Varaa aika Hammas Mehiläisen suuhygienistien vastaanotolle numerosta 010 235 3530 tai nettiajanvarauksesta.

 

Asiantuntijat

Anne Mahnala

suuhygienisti

Mervi Vainiotalo

suuhygienisti