Vartalo

Vartalon alueen plastiikkakirurgialla voidaan parantaa vartalon ääriviivoja, poistaa ylimääräistä ihoa sekä korjata sairauden tai tapaturman aiheuttamia muutoksia.

Vartalon alueella esteettisillä toimenpiteillä ja plastiikkakirurgialla muokataan usein esimerkiksi käsivarsia, vatsaa, pakaroita tai lantion alueen ongelmalliseksi koettuja kohtia.

NEO Estetiikassa tehtäviä toimenpiteitä:

Varaa aika vastaanotolle!

NEO Estetiikassa vartalon alueen plastiikkakirurgisia toimenpiteitä tekevät kokeneet erikoislääkärit. Ajan voit varata NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle tai lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Maksuaikaa NEO Rahoituksella

NEO Estetiikan toimenpiteisiin on mahdollista hakea rahoitusta. NEO Rahoitus on joustava rahoituspalvelu, jonka ansiosta voit maksaa toimenpiteen pienissä erissä. Maksuaika ja kuukausierän suuruun valitaan oman tilanteen mukaan.

Lue lisää NEO Rahoituksesta

Asiantuntijat

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi