Vartalo

Vartalon alueen plastiikkakirurgialla voidaan parantaa vartalon ääriviivoja, poistaa ylimääräistä ihoa sekä korjata sairauden tai tapaturman aiheuttamia muutoksia.

Vartalon alueella esteettisillä toimenpiteillä ja plastiikkakirurgialla muokataan usein esimerkiksi käsivarsia, vatsaa, pakaroita tai lantion alueen ongelmalliseksi koettuja kohtia.

NEO Estetiikassa tehtäviä toimenpiteitä:

Varaa aika vastaanotolle!

NEO Estetiikassa vartalon alueen plastiikkakirurgisia toimenpiteitä tekevät kokeneet erikoislääkärit. Ajan voit varata soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 414 4882.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle tai lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea Erämaksua. Erämaksu on joustava tapa maksaa isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Tutustu Erämaksuun

 

Asiantuntijat

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi