Rinnat

plastiikkakirurgia-rintojen-suurennus_ylakuva

NEO Estetiikassa tehdään erilaisia rintojen korjausleikkauksia: suurennuksia, pienennyksiä sekä rintojen kohotus- ja muotoiluleikkauksia. Syynä toimenpiteiden tekemiseen voivat olla esteettiset toiveet sekä myös sairauden tai tapaturman aiheuttamat muutokset rintojen alueella.

Rintojen muokkaamisen taustalla voi olla mm. vartalon epäsopusuhtaisuus, rintojen erikokoisuus, halu parantaa kehon ääriviivoja, ikääntymisen tuomien muutosten häivyttäminen ja rintojen koon muuttaminen.

NEO Estetiikassa tehtäviä plastiikkakirurgisia rintojen toimenpiteitä ovat:

NEO:ssa rintatoimenpiteitä tekevät kokeneet plastiikkakirurgit. Toimenpiteistä voit lukea lisää sivun alaosasta. Kaikkia NEO Estetiikassa tehtäviä toimenpiteitä ja hoitoja voit selata valikkomme kautta täältä.

Varaa aika vastaanotolle!

Mikäli harkitset rintatoimenpiteitä, varaa arviointiaika plastiikkakirurgin vastaanotolle. Vastaanottokäynnillä käydään läpi asiakkaan esteettiset tavoitteet ja odotukset sekä asiakasta askarruttavat asiat.

Jos haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Ajan voit varata NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka@mehilainen.fi.

Toimenpiteisiin voit hakea NEO rahoitusta. Lue lisää täältä.

Asiantuntijat

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Rintojen suurennus

Suurennus laadukkailla anatomisilla tai pyöreillä implanteilla

Ihomuutosten poisto

Ihosyöpä ja muut ihomuutokset

Miesten rintojen liikakasvu

Miesten rintojen liikakasvun korjausleikkaus

Rintojen kohotus

Rintojen muodon ja tason korjaaminen

Rintojen pienennys

Rintojen koon pienentäminen leikkauksella