Rinnat

NEO Estetiikassa tehdään erilaisia rintojen korjausleikkauksia: suurennuksia, pienennyksiä sekä rintojen kohotus- ja muotoiluleikkauksia. Syynä toimenpiteiden tekemiseen voivat olla esteettiset toiveet sekä myös sairauden tai tapaturman aiheuttamat muutokset rintojen alueella.

Rintojen muokkaamisen taustalla voi olla mm. vartalon epäsopusuhtaisuus, rintojen erikokoisuus, halu parantaa kehon ääriviivoja, ikääntymisen tuomien muutosten häivyttäminen ja rintojen koon muuttaminen.

NEO Estetiikassa tehtäviä plastiikkakirurgisia rintojen toimenpiteitä ovat:

Varaa aika vastaanotolle!

Mikäli harkitset rintatoimenpiteitä, varaa arviointiaika plastiikkakirurgin vastaanotolle. Vastaanottokäynnillä käydään läpi asiakkaan esteettiset tavoitteet ja odotukset sekä asiakasta askarruttavat asiat.

Jos haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Ajan voit varata soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 414 4882. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

TUTUSTU RAHOITUSVAIHTOEHTOIHIN

Esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea Erämaksua. Erämaksu on joustava tapa maksaa isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Tutustu Erämaksuun

 

Asiantuntijat

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi