Kasvot

NEO Estetiikassa hoidetaan kasvojen alueen ongelmia korkeatasoisen plastiikkakirurgian, esteettisen kirurgian ja erilaisten esteettisten hoitojen avulla.

Kasvojen alueen ongelmat voivat johtua esimerkiksi ikääntymisestä, sairaudesta tai vammasta.

Yleinen plastiikkakirurginen toimenpide on esimerkiksi silmäluomileikkaus, joka korjaa roikkuvia yläluomia sekä alaluomien turvotusta. Plastiikkakirurgian avulla voidaan myös kohottaa kasvojen eri alueita ja näin korjata häiritseviä ikääntymisen merkkejä. Kasvojen ja kaulan alueelta voidaan poistaa myös ylimääräistä rasvaa.

NEO Estetiikassa poistetaan myös erilaisia ihomuutoksia, sekä ihosyöpää että ihon hyvänlaatuisia kasvaimia. Poisto vaatii plastiikkakirurgin taitoa ja kokemusta varsinkin kasvojen alueella, jotta lopputuloksesta saadaan huomaamaton.

Kasvojen alueen plastiikkakirurgisia ja esteettisiä toimenpiteitä

NEO Estetiikassa tehdään seuraavia toimenpiteitä:

Varaa aika vastaanotolle!

Mikäli harkitset kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, varaa arviointiaika plastiikkakirurgin vastaanotolle. Vastaanottokäynnillä käydään läpi asiakkaan esteettiset tavoitteet ja odotukset sekä asiakasta askarruttavat asiat.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Plastiikkakirurgille ja erikoissairaanhoitajalle voit varata ajan soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 414 4882. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

TUTUSTU RAHOITUSVAIHTOEHTOIHIN

Esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea Erämaksua. Erämaksu on joustava tapa maksaa isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Tutustu Erämaksuun

 

Asiantuntijat

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi