Tuliluomi

Tuliluomet ovat ihon verisuoniluomia, jotka ovat usein synnynnäisiä. Tuliluomissa on ihossa paikallisesti poikkeavan runsaasti verisuonikudosta.

Tuliluomet voivat olla aluksi hyvin ohuita ja vaaleanpunertavia. Vanhetessaan tuliluomi muuttuu paksummaksi ja sinertävämmäksi.

Tuliluomia esiintyy usein kasvoilla, mutta niitä voi olla myös vartalolla ja raajoissa. Tuliluomien koko vaihtelee muutamasta millimetristä useisiin kymmeniin senttimetreihin. Muutokset ovat täysin hyvänlaatuisia, mutta erityisesti kasvojen alueella ne ovat esteettisesti häiritseviä.

Varaa aika NEO Estetiikkaan!

Verisuonimuutoksia voidaan hoitaa laserihoidolla. Tuliluomen hoitaminen voi vaatia useampia hoitokertoja tilanteesta riippuen. Verisuonimuutosten laserhoidosta voit lukea lisää sivun alta tai valikkomme kautta.

Ihoon liittyviä toimenpiteitä ja hoitoja tekevät kokeneet erikoislääkärit sekä erikoissairaanhoitajat. Ajan voit varata soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteella estetiikka@mehilainen.fi.

Laserhoidot /Ihomuutokset

Ihon hyvänlaatuisten muutosten hoito