PRP-plasmahoito / Vampire Facelift

PRP-plasmahoito on luonnollinen vaihtoehto kasvojen alueen ongelmien korjaamiseen ja ilmeen välittömään nuorentamiseen. Hoito sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

PRP-hoitoa voidaan käyttää ihon nuorennushoitona ja arpien korjaamisessa. Siitä saattaa olla apua myös lisääntyneen hiustenlähdön sekä kaljuuntumisen hoidossa. PRP-plasmahoito on injektiohoitoa, jossa käytetään asiakkaan omaa verta. Kyseessä on luonnollinen hoitovaihtoehto, jossa ei käytetä keinotekoisia täyteaineita tai botuliinitoksiinia. Se tunnetaan myös nimellä Vampire Facelift.

Plasmahoidossa verestä erotetaan plasma, joka sisältää runsaasti niin sanottuja kasvutekijöitä. Plasma viedään ihon alle joko yksittäisillä neulanpistoksilla tai neulausrullan tekemien lukuisten pienten kanavien kautta.

Kasvutekijät ja kantasolut auttavat ihon omia uusiutumisprosesseja, kuten kollageenin tuotantoa, käynnistymään. Ihon neulaaminen lisää ja tehostaa prosessia entisestään. Kollageeni nuorentaa ihoa, parantaa sen rakennetta ja linjoja sekä auttaa tasoittamaan ihon ryppyisyyttä.

Hoito voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja käsien alueen ryppyihin.

PRP-plasmahoidon tekeminen ja tulokset

PRP-hoito vähentää turvotusta ja nopeuttaa kudosten paranemista siinä käytettävien kasvutekijöiden, kantasolujen ja valkosolujen avulla.

Tämän ansiosta PRP-hoito voidaan yhdistää esimerkiksi seuraavien toimenpiteiden kanssa:

Toimenpide kestää vain lyhyen ajan. Toimenpidettä ennen pistoskohdan iho puudutetaan puudutusvoiteella. Verta otetaan vähäinen määrä käden suonesta. Verinäyte laitetaan erityiskoneeseen, joka erottelee verisolut ja plasman toisistaan. Tämän jälkeen plasma annostellaan ihoon.

Plasmahoidon tulokset

PRP-hoidon vaikutus alkaa näkyä hitaasti ihon oman kollageenituotannon käynnistyttyä, eli muutaman viikon kuluttua hoidosta. Paras hoitotulos saavutetaan 3–5 kerran sarjahoidolla noin kuukauden välein.

Oletko kiinnostunut PRP-hoidosta? Varaa aika vastaanotolle!

PRP-plasmahoidot tekee plastiikkakirurgian erikoislääkäri tai ihotautilääkäri. Hoito sopii varsin hyvin kaikille ihotyypeille, sillä omasta verestä valmistetussa hoitoliuoksessa ei ole ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. Hylkimisriski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja esteettisistä hoidoista ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

NEO Estetiikan erikoislääkäreille ja erikoissairaanhoitajalle voit varata ajan NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

NEO Estetiikka, silmäluomileikkaus

Kemiallinen kuorinta