Etusivu / Palvelut / Esteettiset palvelut / Iho / Hoitomenetelmät / Pistoshoidot / täyteaineet

Pistoshoidot / täyteaineet

Ikääntyminen tuo kasvojemme iholle muutoksia. Ikääntymisen myötä myös auringolle altistumisen haittavaikutukset alkavat näkyä. Täyteainehoidolla voidaan palauttaa iholle pehmeämpi ja nuorekkaamman näköinen ilme.

Ihon alla olevat kudokset, jotka pitävät ihon nuorekkaana ja kimmoisana, alkavat löystyä. Löystyminen aiheuttaa nauru- ja hymyryppyjä, Sibelius-ryppyjä ja muita kasvojen alueen ryppyjä niissä kohdissa, missä lihasten liike tapahtuu.

Ihon alle pistettävä täyteaine täyttää juonteita, uurteita ja kasvojen madaltuneita alueita. Niiden avulla saadaan lisättyä täyteläisyyttä myös huuliin ja poskiin.

Täyteaineilla tehdyn hoidon tulokset eivät ole pysyviä, vaan täyteaineet häviävät elimistöstä vähitellen. Yleensä tulokset pysyvät noin 8–12 kuukauden ajan. NEO Estetiikassa käytetään vain tutkittuja, turvallisia ja laadukkaita täyteaineita.

Täyteaineiden hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita, ja allergia- tai yliherkkyysreaktioiden sekä infektioiden riski on mahdollisimman pieni.

Oletko kiinnostunut täyteainehoidosta? Varaa aika vastaanotolle!

Mikäli olet kiinnostunut täyteainehoidosta, varaa aika NEO Estetiikan plastiikkakirurgin tai ihotautilääkärin vastaanotolle.

Jos olet kiinnostunut myös muista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä tai esteettisistä hoitovaihtoehdoista, voit varata keskusteluajan myös NEO Estetiikan erikoissairaanhoitajalle ennen lääkärin tapaamista. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Voit varata ajan NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

Täyteaineita voidaan käyttää myös yhdessä muiden toimenpiteiden kuten laserhoidon, silmäluomien leikkauksen tai kasvojenkohotusleikkauksen kanssa.

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

NEO Estetiikka, silmäluomileikkaus

Kemiallinen kuorinta