Mikroneulaus

Mikroneulauksella häivytetään vanhenemisen merkkejä kuten ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa. Sen avulla hoidetaan myös muita ihomuutoksia kuten arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. Mikroneulaus voidaan tehdä kasvojen lisäksi myös vartalolle.

NEO Estetiikassa tehtävä mikroneulaus on tehokas hoito, joka stimuloi luonnollisella tavalla ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Mikroneulaus on vaihtoehto laserille, mikrohionnalle ja vahvoille kemiallisille kuorinnoille. NEO Estetiikan mikroneulaushoitoon kuuluu aina yksilöllisesti valittava mesoterapeuttinen tehoaine.

Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä. Mikroneulaus voidaan tehdä myös vartalolle. Se sopii hyvin esimerkiksi raskausarpien hoitoon.

Paras tulos sarjahoidolla

Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen. Tämän vuoksi tulokset alkavat näkyä iholla pikkuhiljaa noin 4–6 viikon kuluttua hoidosta.

Tulokset paranevat sarjahoidossa. Sarjahoidoksi suositellaan 3–6 kertaa 4–6 viikon välein. Mikroneulaukseen voidaan yhdistää kuorinta. Mikroneulaus tukee hyvin prp-hoitoa.

Miten mikroneulaushoito tehdään?

NEO Estetiikassa on käytössä Mesolinen laadukkaat ja turvalliset rollerit. Rullassa on 540 neulaa, joiden pituudet vaihtelevat 0,5–1,5 mm:n välillä. Erikoissairaanhoitajan tekemä hoito 0,5 mm:n rullalla ei vaadi ihon puudutusta. Pidemmillä neuloilla tehtävään hoitoon kuuluu ihon puudutus, ja hoidon tekee ihotautilääkäri.

Mikroneulaushoito tehdään liikuttamalla rullaa tasaisesti iholla, jolloin ihoon muodostuu tuhansia mikroskooppisia neulakanavia. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti kollageeni- ja elastiinituotannon lisääntymisen avulla. Neulauksessa muodostuvien naulakanavien ansiosta hoitavat aineet imeytyvät syvälle ihoon ja niiden vaikutus tehostuu.

Mikroneulaushoito kestää puolesta tunnista tuntiin. Hoidon aikana voidaan käsitellä kasvot, kaula, dekoltee ja esimerkiksi kämmenselät. Rullauksen jälkeen iholle levitetään ihotyppiin ja hoitotavoitteeseen sopiva mesoterapeuttinen tehoaine.

Rajoitukset mikroneulaushoidon jälkeen

Punoitusta voi esiintyä samana päivänä mikroneulaushoidon jälkeen. Ihoa ei saa kosketella eikä siihen saa laittaa mitään hoitoa seuraavan kahden tunnin aikana.

Samana päivänä on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa. Toipuminen on nopeaa, ja seuraavana päivänä voi jo palata normaalisti harrastusten pariin ja käyttää meikkiä.

Harkitsetko mikroneulausta? Varaa aika vastaanotolle!

NEO Estetiikassa mikroneulausta tekevät erikoissairaanhoitajat Pia Hukkila ja Satu Karlsson sekä ihotautilääkärit Mervi Liutu ja Susanna Majasuo.

Mikäli harkitset mikroneulausta, varaa aika NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä tai esteettisistä hoidoista, ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata maksuttoman keskustelukäynnin NEO Estetiikan erikoissairaanhoitajalle.

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

NEO Estetiikka, silmäluomileikkaus

Kemiallinen kuorinta