Etusivu / Palvelut / Esteettiset palvelut / Iho / Hoitomenetelmät / Laserhoidot / kuorinta

Syvä- ja pinnallinen laserkuorinta (Fraktionaalinen hiilidioksidilaser Ultra-pulse)

Ihon ikääntymismuutoksia sekä ihon vaurioitumisen seurauksena syntyneitä arpimuutoksia voidaan hoitaa fraktionaalisella hiilidioksidilaserilla ihotautilääkärin toimesta.

Laserhoidon tekee ihotautilääkäri. Laserhoidossa stimuloidaan ihon omaa kollageenituotantoa tekemällä ihoon useita syvälle ulottuvia, pieniä reikiä. Samalla voidaan kuoria ja muokata ihon pintakerrosta (pinnallinen ihonkuorinta).

Toimenpide tehdään tilanteesta riippuen joko puudutuksessa tai nukutuksessa. Puudutukseen yhdistetään aina rauhoittava suonensisäinen lääkitys. Toimenpiteen jälkeen iho erittää kudosnestettä ja vaatii huomiota sekä paikallishoitoa toipumisen ajan. Toipumisaika on noin 1–2 viikkoa toimenpiteestä.

Tehon parantamiseksi hoitoa voidaan antaa myös sarjahoitona muutaman viikon välein.

Oletko kiinnostunut laserkuorinnasta? Varaa aika vastaanotolle!

Jos olet kiinnostunut laserkuorinnasta, varaa aika! NEO Estetiikassa laserkuorintoja tekevät kokeneet ihotautien erikoislääkärit.

Jos olet kiinnostunut myös muista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä tai esteettisistä hoidoista, ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata maksuttoman konsultaatioajan NEO Estetiikan erikoissairaanhoitajalle.

Ihotautilääkärille ja erikoissairaanhoitajalle voit varata ajan NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

NEO Estetiikka, silmäluomileikkaus

Kemiallinen kuorinta