Etusivu / Palvelut / Esteettiset palvelut / Iho / Hoitomenetelmät

Hoitomenetelmät

chevron-right chevron-left

Ihoa voidaan hoitaa esteettisillä toimenpiteillä. Mehiläinen NEO Estetiikassa hoidetaan muun muassa ikääntymiseen ja ihon vaurioitumiseen liittyviä ongelmia sekä luomia, iho- ja verisuonimuutoksia.

Ihoon vaikuttavia esteettisiä toimenpiteitä ovat muun muassa:

Varaa aika vastaanotolle!

Mikäli harkitset ihoon kohdistuvia toimenpiteitä, varaa arviointiaika plastiikkakirurgin vastaanotolle. Vastaanottokäynnillä käydään läpi asiakkaan esteettiset tavoitteet ja odotukset sekä asiakasta askarruttavat asiat.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Plastiikkakirurgille ja erikoissairaanhoitajalle voit varata ajan soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 414 4882. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

Maksuaikaa Erämaksulla

Esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea Erämaksua. Erämaksu on joustava tapa maksaa isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Lue lisää Erämaksusta

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

NEO Estetiikka, silmäluomileikkaus

Kemiallinen kuorinta