Couperosa

Couperosalla tarkoitetaan kasvojen ihon pinnallisten verisuonien laajentumista auringon UV-säteilyn tai muiden ulkoisten ärsykkeiden vaikutuksesta. Couperosaa voidaan hoitaa laserilla.

Couperosaa esiintyy tyypillisimmin nenässä ja poskissa. Couperosa voi oireilla myös leuassa ja otsalla. Jos kyseessä on UV-säteilyn aiheuttama pintaverisuonien laajeneminen, voi sitä esiintyä myös kaulalla ja decolte-alueella.

Pintaverisuonien laajenemisen syy voi olla myös pitkäkestoinen kortisonivoidehoito, jos laajenemista esiintyy hoidetulla alueella.

Couperosaa voi hoitaa laserilla

Ainoa tehoava hoito on laajentuneiden verisuonien tuhoaminen laserhoidolla, jolloin myös punoitus häviää. Hoitotulokset laserilla ovat yleensä varsin hyviä. Pysyvän hoitotuloksen saavuttaminen saattaa vaatia useampia hoitokertoja tilanteesta riippuen.

Tutustu toimenpiteisiin ja varaa aika!

NEO Estetiikassa tehtävistä ihoon kohdistuvista toimenpiteistä ja hoidoista löydät lisätietoa alta. Toimenpiteistä voit lukea myös valikkomme kautta.

Ihoon liittyviä toimenpiteitä ja hoitoja tekevät kokeneet erikoislääkärit sekä erikoissairaanhoitajat. Ajan voit varata soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteella estetiikka@mehilainen.fi.

Mikroneulaus

Ikääntymismuutokset, arvet, maksaläiskät ja epätasainen iho

Laserhoidot / Verisuonimuutokset

Ihon verisuonimuutosten hoito