Kaunis hymy esteettisellä hammashoidolla

NEO_Estetiikka_esteettinen-hammashoito

Hymy on näkyvä osa kasvojen yleisilmettä. Hampaiden esteettisen hoidon avulla saat kauniin ja terveen hymyn. Hammas Mehiläisen kokenut tiimi kaunistaa hymysi ammattitaidolla.

Esteettisen hammashoidon avulla korjataan muun muassa hampaiden asentovirheitä sekä hampaiden muoto- ja värivirheitä. Hoito voidaan toteuttaa oikomishoidon avulla, hammaslaminaateilla, hammaskruunuilla, erilaisilla hammasimplanteilla tai valkaisuhoidoilla.

Modernit hammasmateriaalit ovat esteettisesti korkeatasoisia ja huomaamattomia, joten niiden avulla saat kauniin ja luonnollisen näköisen hymyn. Esteettinen hammashoito voi tuoda myös terveydellistä hyötyä.

Hammashoidon asiantuntijat

Hammas Mehiläisessä työskentelee hammashoidon eri osa-alueiden asiantuntijat, kuten protetiikan, iensairauksien, oikomishoidon ja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärit sekä valkaisuhoitoihin ja hampaiden puhdistukseen erikoistuneet suuhygienistit.

Kaikki toimenpiteet voidaan toteuttaa lääkerentoutuksessa tai nukutuksessa. Lue sivuiltamme lisää eri vaihtoehdoista.

Varaa aika konsultaatioon

Esteettisen hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä. Konsultaatiokäynnillä keskustellaan potilaan toiveista ja tehdään hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelmassa mietitään eri mahdollisuudet hoitojen toteuttamiseen sekä arvioidaan hoidon kustannukset.

Varaa aika netistä tai puhelimitse numerosta 010 235 3530.

Hampaiden esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea NEO Rahoitusta. Rahoituspalvelun avulla voi toimenpiteen maksaa pienissä erissä. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoon täällä

Ajankohtaista

Katso kaikki

Haaveena kauniimpi hymy?

Esteettisen hammashoidon avulla muokataan hampaiden asento-, muoto- ja värivirheitä. Hampaita voidaan korjata proteettisesti esimerkiksi keraamisilla laminaateilla, kruunuilla ja silloilla sekä …

Lue lisää

Kaunis hymy valkaisun avulla

Kahvi, tee ja tupakointi aiheuttavat hampaisiin värjäytymiä. Kauniimman hymyn, ilman hampaiden tummentumia, saat suuhygienistin vastaanotolla. Hammas NEOssa on käytössä Zoom!-hampaidenvalkaisumenetelmä. …

Lue lisää

Asiantuntijat

Maija Arjasmaa

erikoishammaslääkäri

Marika Doepel

erikoishammaslääkäri

Irma Holmlund-Laine

erikoishammaslääkäri

Susanna Karsila

erikoishammaslääkäri

Anne Mahnala

suuhygienisti

Kristiina Mäkinen

hammaslääkäri

Timo Närhi

erikoishammaslääkäri

Tiina Ranne

hammaslääkäri

Johanna Tulkki

suuhygienisti

Riikka Vahtera

hammaslääkäri

Mervi Vainiotalo

suuhygienisti