Etusivu / Palvelut / Esteettiset palvelut / Erikoissairaanhoitajan tekemät hoidot

Kevyemmät esteettiset hoidot ammattitaidolla

NEO_Estetiikka_Hoidot

NEO Estetiikassa kasvojen ja vartalon alueen ongelmia hoidetaan myös kevyemmillä hoidoilla ja toimenpiteillä. Erikoissairaanhoitajan vastaanotolla tehdään muun muassa kevyitä kuorintoja, laserkarvanpoistoa sekä mikroneulausta turvallisesti ja tehokkaasti.

NEO Estetiikassa hoitoja tekevät kokeneet erikoissairaanhoitajat. Voit varata ajan NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575.

Erikoissairaanhoitajat tavoittaa myös sähköpostitse osoitteesta estetiikka@mehilainen.fi.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito, joka stimuloi luonnollisella tavalla ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se on vaihtoehto laserille, mikrohionnalle ja vahvoille kemiallisille kuorinnoille.

Mikroneulauksella hoidetaan vanhenemisen merkkejä kuten ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa, muita ihomuutoksia kuten arpia, maksaläiskiä, ihon epätasaisuutta sekä raskausarpia. Se sopii myös herkälle iholle.

NEO Estetiikan mikroneulaushoitoon kuuluu aina mesoterapeuttinen tehoaine, joka valitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

NEO Estetiikassa on käytössä Mesolinen laadukkaat ja turvalliset rollerit. Rullassa on 540 neulaa, joiden pituudet vaihtelevat 0,5–1,5 mm:n välillä. Erikoissairaanhoitajan tekemä hoito 0,5 mm:n rullalla ei vaadi ihon puudutusta.

Pidemmillä neuloilla tehtävään hoitoon kuuluu ihon puudutus, ja hoidon tekee ihotautilääkäri.

Kuorinnat

Erikoissairaanhoitajan vastaanotolla tehdään pinnallisia kemiallisia kuorintoja, joissa käytetään erilaisia happoja tai niiden yhdistelmiä. Hapon avulla ihon pintakerros ohenee, jolloin iho muuttuu kuulaammaksi ja kirkkaammaksi.

Kuorinnoilla voidaan myös supistaa ihohuokosia ja vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia sekä stimuloida ihonalaista kollageenisynteesiä ja näin korjata ikääntymisen aiheuttamia ihomuutoksia.

Pinnalliset kuorinnat ovat hellävaraisempia toimenpiteitä, joissa ei ole merkittävää toipumisaikaa eikä näin ollen tarvetta jäädä pois työstä tai sosiaalisesta elämästä. Pinnalliset kuorinnat sopivat useimmille ihotyypeille.

Karvanpoisto

Kasvojen ja vartalon esteettisesti häiritsevää karvoitusta voidaan poistaa laserilla. Häiritsevää karvankasvua voi esiintyä esimerkiksi kasvojen, säärten, käsivarsien tai bikinirajojen alueella.

Vartalon alueen karvanpoistoa varten voi varata suoraan ajan erikoissairaanhoitajillemme. Kasvojen alueen karvanpoistoa ennen varataan vastaanottokäynti ihotautilääkäri Susanna Majasuolle. Jatkohoito voidaan tehdä erikoissairaanhoitajan vastaanotolla.

Hoitojen hinnat

 

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Kemiallinen kuorinta

Ikääntymis- ja pigmenttimuutokset, aknearpien hoito

Mikroneulaus

Ikääntymismuutokset, arvet, maksaläiskät ja epätasainen iho

Laserhoito / Karvanpoisto

Häiritsevän karvoituksen poisto

Videot

Kemiallinen kuorinta