Etusivu / Palvelut / Esteettiset palvelut

NEO Estetiikka – luotettavaa ammattitaitoa

chevron-right chevron-left

NEO Estetiikka on itsestään huolta pitävän ihmisen moderni hoitopaikka, jossa tehdään erilaisia esteettisiä hoitoja, toimenpiteitä ja kauneusleikkauksia. Asiantuntijoidemme kanssa on vaivatonta keskustella erilaisista ulkonäköön liittyvistä hoitovaihtoehdoista.

NEO Estetiikassa Turussa asiakkaitamme auttavat kokeneet erikoislääkärit ja osaava hoitohenkilökunta. Teemme korkeatasoista plastiikkakirurgiaa, esteettistä kirurgiaa sekä erilaisia esteettisiä toimenpiteitä ja hoitoja kuten laser- ja pistoshoitoja sekä kemiallisia kuorintoja. NEO:ssa tehdään myös esteettistä hammashoitoa, jonka avulla korjataan muun muassa hampaiden asentovirheitä sekä muoto- ja värivirheitä. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin vasemman navigaation kautta.

Plastiikkakirurgille, ihotautilääkärille, verisuonikirurgille ja erikoissairaanhoitajille voit varata ajan NEO Estetiikan numerosta 010 235 3575 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle tai lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Esteettiseen hammashoitoon voit varata ajan Hammas Mehiläisen ajanvarausnumerosta puh. 010 235 3530.

Lahjakortti esteettisiin hoitoihin

Voit ostaa lahjakortin NEO Estetiikkaan. Se on helppo, vaivaton ja mieluinen lahjaidea läheisellesi, puolisollesi tai itsellesi!

NEO Estetiikan lahjakortti voidaan käyttää mihin tahansa saajan valitsemaan esteettiseen hoitoon tai toimenpiteeseen seuraavan vuoden aikana. Soita ja kysy lisää, puh. 010 235 3575.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea NEO Rahoitusta. Rahoituspalvelun avulla voi toimenpiteen maksaa pienissä erissä. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoon täällä

 

Asiantuntijat

Maija Arjasmaa

erikoishammaslääkäri

Marika Doepel

erikoishammaslääkäri

Irma Holmlund-Laine

erikoishammaslääkäri

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Susanna Karsila

erikoishammaslääkäri

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Anne Mahnala

suuhygienisti

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Kristiina Mäkinen

hammaslääkäri

Timo Närhi

erikoishammaslääkäri

Tiina Ranne

hammaslääkäri

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Johanna Tulkki

suuhygienisti

Riikka Vahtera

hammaslääkäri

Mervi Vainiotalo

suuhygienisti

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO