Etusivu / Palvelut / Esteettiset palvelut

NEO Estetiikka – luotettavaa ammattitaitoa

chevron-right chevron-left

NEO Estetiikka on itsestään huolta pitävän ihmisen moderni hoitopaikka, jossa tehdään erilaisia esteettisiä hoitoja, toimenpiteitä ja kauneusleikkauksia. Asiantuntijoidemme kanssa on vaivatonta keskustella erilaisista ulkonäköön liittyvistä hoitovaihtoehdoista.

NEO Estetiikassa Turussa asiakkaitamme auttavat kokeneet erikoislääkärit ja osaava hoitohenkilökunta. Teemme korkeatasoista plastiikkakirurgiaa, esteettistä kirurgiaa sekä erilaisia esteettisiä toimenpiteitä ja hoitoja kuten laser- ja pistoshoitoja sekä kemiallisia kuorintoja. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin vasemman navigaation kautta.

Plastiikkakirurgille, ihotautilääkärille, verisuonikirurgille ja erikoissairaanhoitajille voit varata ajan NEO Estetiikan numerosta 010 414 4882.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle tai lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Esteettiseen hammashoitoon voit varata ajan Hammas Mehiläisen ajanvarausnumerosta puh. 010 235 3530.

Lahjakortti esteettisiin hoitoihin

Voit ostaa lahjakortin NEO Estetiikkaan. Se on helppo, vaivaton ja mieluinen lahjaidea läheisellesi, puolisollesi tai itsellesi!

NEO Estetiikan lahjakortti voidaan käyttää mihin tahansa saajan valitsemaan esteettiseen hoitoon tai toimenpiteeseen seuraavan vuoden aikana. Soita ja kysy lisää, puh. 010 414 4882.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Esteettisiin toimenpiteisiin on mahdollisuus hakea Erämaksua. Erämaksu on joustava tapa maksaa isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja. Halutun maksuajan ja kuukausierän suuruuden voi valita omien tarpeiden mukaan.

Tutustu Erämaksuun

 

 

Asiantuntijat

Pia Hukkila

erikoissairaanhoitaja

Satu Karlsson

erikoissairaanhoitaja

Minna Laukkavirta

verisuonikirurgi

Mervi Liutu

ihotautilääkäri, allergologi

Susanna Majasuo

ihotautilääkäri, allergologi

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi

Erkki Suominen

plastiikkakirurgi

Esko Veräjänkorva

plastiikkakirurgi

Videot

NEO Estetiikka, silmäluomileikkaus

Sairaala NEO