Etusivu / Oma hammaslaboratorio helpottaa yhteistyötä

Oma hammaslaboratorio helpottaa yhteistyötä

Kristiina-MäkinenHammas Mehiläisen yhteydessä toimii Hammaslaboratorio Mehiläinen NEO, jossa työskentelee kolme hammasteknikkoa. Hammaslääkäri Kristiina Mäkinen korostaa oman hammaslaboratorion helpottavan yhteistyötä hammaslääkärin ja hammasteknikon välillä.

Hammaslaboratorio Mehiläinen NEO valmistaa muun muassa kiinteää protetiikkaa kuten kruunuja, siltoja, posliinilaminaatteja ja implanttikruunuja sekä irtoprotetiikkaa kuten osa- ja kokoproteeseja. Hammaslaboratorio valmistaa myös purentakiskoja, hammassuojia ja valkaisulusikoita.

– Lisäksi hammaslaboratorion palveluja tarvitaan rikkoutuneiden proteesien ja muiden rakenteiden korjauksessa, Mäkinen sanoo.

– Aiemmin hammaslaboratoriomme on keskittynyt vain keramiaan, kuten keraamisiin kruunuihin, siltoihin ja paikkoihin. Nyt uuden laajennuksen myötä laboratorio valmistaa akryylitöitä, kuten irtoprotetiikkaa ja purentakiskoja.

Asiantuntevat työntekijät

HammaslaboratorioKoska hammaslaboratorio sijaitsee NEO-talossa, voi hammasteknikko tarpeen mukaan käydä vastaanoton aikana ottamassa valokuvia hampaistosta esimerkiksi värin määritystä varten. Samalla voidaan kuvata hampaiden muoto ja asento.

– Kun hammaslaboratorio sijaitsee samoissa tiloissa kanssamme, sujuu yhteistyö hammaslääkärin ja hammasteknikon välillä hyvin. Tarvittaessa hammaslääkäri, hammasteknikko ja potilas voivat yhdessä keskustella ja suunnitella tulevaan hoitoon liittyviä asioita, Kristiina Mäkinen korostaa.

– Hammaslääkärin on helppo seurata teknikon työn etenemistä laboratoriossa. Lisäksi laboratoriotyövälineet ovat myös hammaslääkärin käytettävissä. Ja jos tulee jotain haasteita vastaan, on ne helppo selvittää yhdessä, Mäkinen korostaa.

Kristiina Mäkisen mukaan Hammaslaboratorio Mehiläinen NEOn vahvuuksia ovat erinomaiset ja asiantuntevat työntekijät, sijainti samassa rakennuksessa ja yhteistyön helppous, joka näkyy myös potilaille asti.

– Hyvään hammaslaboratorioon voi luottaa. Työn laatu on silloin erinomaista. Se on erityisesti potilaidemme etu.

Varaa aika hammastarkastukseen

Julkaistu: 01.06.2016 | Päivitetty: 02.11.2017