Etusivu / Nuoremmat kasvonpiirteet jo kesäksi

Nuoremmat kasvonpiirteet jo kesäksi

Kaipaatko piirteiden virkistystä kasvoillesi? Yhdistämällä täyteaine- ja botuliinihoito saadaan aikaan nopeasti nuorentava, mutta erittäin luonnollinen vaikutus. Hoitopaketti sopii hyvin yli 40-vuotiaille, kun ikääntymisen vaikutukset kasvoissa ovat vasta alkaneet näkyä.

– Täyteaineilla voidaan palauttaa volyymiä sinne, mistä se luontaisesti iän myötä alkaa kadota, kuten huuliin ja poskipäihin. Botuliinihoidolla voidaan virkistää ja rentouttaa ilmettä esimerkiksi nostamalla kevyesti kulmakarvoja tai tasoittamalla otsan Sibelius-ryppyjä. Yhdistämällä nämä kaksi hoitomuotoa saadaan aikaan kasvojen niin sanottu pikaliftaus, kertoo plastiikkakirurgian erikoislääkäri Aino Rönnblad.

Täyteaine- ja botuliinihoidoilla saadaan aikaiseksi luonnollinen lopputulos: kyse on hienovaraisesta kasvojen muotoilusta, jossa palautetaan nuorekkuuden merkkejä. Pyrkimyksenä ei ole muuttaa omia kasvonpiirteitä vieraiksi tai liioitelluiksi, kuten usein pelätään.

– Muutoksen huomaa itse selvästi. Ulkopuolisille hoidon vaikutus näkyy piirteiden nuorentumisena sekä pirteämpänä, virkistyneenä kasvojen ilmeenä. Hoito tuo kasvoihin luonnollista hehkeyttä. Vaikutus kestää täyteaineiden osalta noin vuoden ja botuliinin osalta noin neljä kuukautta.

Laadukasta hoitoa NEO Estetiikasta

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Aino Rönnblad

Täyteaine- ja botuliinihoidot kannattaa aina toteuttaa osaavan ammattilaisen toimesta. NEO Estetiikassa käytetyt pistosaineet ovat erittäin laadukkaita ja plastiikkakirurgien laajan kokemuksen perusteella valitsemia.

– Alan ammattilaiset eli plastiikkakirurgit ja erikoissairaanhoitajat tietävät tarkasti, miten vaikutus kohdistuu juuri oikeaan kohtaan ja oikealla tavalla, jotta hoidosta saadaan paras mahdollinen lopputulos. NEO Estetiikan asiantuntijat ovat ammattilaisia, joilla on sekä koulutus että pitkä kokemus esteettisistä hoidoista, Rönnblad muistuttaa.

Täyteaine- ja botuliinihoitoihin ei tarvitse erityisesti valmistautua ja toipuminen on nopeaa. Pistäminen käy vastaanottohuoneessa ja se on kohtuullisen kivutonta. Ennen vastaanotolle tuloa kannattaa poistaa meikit, ja toimenpiteen jälkeen samana päivänä ei saa harrastaa liikuntaa.

Yhdistelmähoito alkaen 990 euroa

Täyteaine ja botuliini -yhdistelmähoito alkaen 990 euroa. Paketti sisältää 3 ml täyteaineita sekä kasvojen yhden alueen botuliinipistoshoidon.

Lue lisää:

Botuliinipistokset

Täyteainehoidot

 

Julkaistu: 19.04.2018 | Päivitetty: 18.09.2018