Etusivu / NEO:n ja Turun Suunnistajien NEO-rastit ja suunnistuskoulutus

NEO:n ja Turun Suunnistajien NEO-rastit ja suunnistuskoulutus

Suunnistuskoulu_nettikuva

NEO Urheiluklinikka ja Turun Suunnistajat toivottavat kaikki omasta kunnostaan ja suunnistuksesta kiinostuneet tervetulleiksi läpi kesän järjestettäville NEO-rasteille sekä suunnistuskoulutukseen.

Ennen NEO-rastien starttia järjestämme suunnistuskoulutuksen kaikille, jotka haluavat oppia suunnistamaan tai haluavat suunnistukseen lisää varmuutta. Koulutus järjestetään tiistaina 25.4. klo 18-19.45 NEO-salissa (Sairaala NEO, Joukahaisenkatu 6, Turku).

Suunnistuskoulutuksesta saat ohjeet ja opit turvalliseen suunnistamiseen. Kaikki osallistujat saavat mukaansa myös harjoituskartan, jonka avulla opittuja taitoja voi lähteä harjoittelemaan heti käytännössä.

Koulutuksen ohjelma

• Klo 18.00 – Kahvit ja terveellistä välipalaa
  • Klo 18.10 – Tervetuloa – Matti Markkula, toimitusjohtaja/NEO
  • Asiantuntijoiden puheenvuorot:
  • Klo 18.15-18.30 – Suunnistuslääkärin vinkit turvalliseen suunnistukseen – Lasse Lempainen, ortopedi/NEO Urheiluklinikka
  • Klo 18.30-19.30 – Suunnistuskoulutus – Janne Salmi, suunnistuksen asiantuntija, ex-huippusuunnistaja/Turun Suunnistajat
  • Klo 19.30-19.45 – Mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa, arvonta

Ilmoittaudu nyt!
Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu heti mukaan.

NEO-rastit aina maanantaisin!

Turun Suunnistajat ja NEO Urheiluklinikka järjestävät NEO-rastit, jotka jatkuvat läpi kesän aina maanantaisin 8.5. alkaen 18.9. saakka. Kesä-heinäkuussa NEO-rastien yhteydessä käydään myös Nuorten kesäcup-sarja. Tapahtumat ovat pääosin Turun lähimaastoissa, joten toivotamme osanottajat tervetulleiksi tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla!

Hinnat:

• Kartta 6 €
  • Vuokra-Emit 2 €
  • Opiskelijahinta 4 € näyttämällä CampusSportin jäsenkorttia

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat kuntosuunnistajat tervetulleiksi NEO-rasteille!

Turun Suunnistajat ry

Aikataulu
Lähdöt maanantaisin alkaen klo 16.30. Maali sulkeutuu klo 19.00.

Ratavaihtoehdot
n. 2 km (helppo, sopii aloittelijoille)
n. 3,0 – 3,5 km (normaali)
n. 5,5 – 6,0 km (vaativampi)