Etusivu / Kaunis hymy valkaisun avulla

Kaunis hymy valkaisun avulla

Suuhygienisti

Kahvi, tee ja tupakointi aiheuttavat hampaisiin värjäytymiä. Kauniimman hymyn, ilman hampaiden tummentumia, saat suuhygienistin vastaanotolla.

Hampaiden värjäytymiin on monia syitä. Yleisimmät ovat hampaiden ikääntyminen ja tietyt ruoka-aineet, kuten kahvi, tee, kolajuomat ja punaviini. Myös tupakointi värjää hampaita ja jotkut lääkeaineet saattavat aiheuttaa värjäytymiä.

Valkaisu on turvallinen toimenpide 

Hampaiden valkaisun turvallisuudesta on tehty laajoja tutkimuksia, jotka osoittavat, että suuhygienistin valvonnassa tapahtuva hampaiden valkaisu on turvallista hampaille ja ikenille.

– Valkaisu sopii kaikille yli 18-vuotiaille, mutta ei silloin kun on raskaana tai imettää. Sopivuus viime kädessä kuitenkin ratkaistaan aina suuhygienistin tai hammaslääkärin vastaanotolla, Hammas Mehiläisen suuhygienisti Johanna Tulkki sanoo.

Valkaisun voi tehdä, kun hammaskivi ja värjäymät on poistettu, ikenet ovat terveet ja suussa ei ole reikiä tai vaurioita kiilteessä.

Tasainen lopputulos

Hammas Mehiläinen NEO:ssa on käytössä Zoom!-hampaidenvalkaisumenetelmä. Se on ollut käytössä Suomessa lähes 20 vuotta. Menetelmä antaa tasaisen tuloksen, jonka pysyvyys on hyvä.

– Zoom! on turvallinen, tehokas ja nopea tapa saada valkoisemmat hampaat.  Asiakkaalle voidaan tehdä valkaisu joko suuhygienistin vastaanotolla tai kotona käytettävien valkaisulusikoiden avulla, Tulkki kertoo.

Suuhygienistien käyttämät valkaisuaineet ovat aina CE-merkittyjä. Se tarkoittaa, että ne ovat läpäisseet vaaditut standardit ja ovat turvallisia käyttää.

Tulokset ovat pysyviä

Valkaisuhoito tehdään puhtaisiin ja terveisiin hampaisiin. Värjääviä ruoka-aineita ja juomia tulee välttää pari vuorokautta valkaisun jälkeen. Lopullinen värisävy saavutetaan noin kahden viikon kuluessa valkaisusta.

– Valkaisuhoidon tulokset ovat pysyviä. Hoito ei kuitenkaan suojaa tulevilta värjääntymiltä. Jos hampaat värjääntyvät uudelleen, voidaan hampaat kirkastaa kotona käytettävillä valkaisulusikoilla, Tulkki sanoo.

Varaa aika suuhygienistille puh. 010 273 8000 tai netissä.

 

Lue lisää:

Kodin Kuvalehden artikkeli hampaiden valkaisusta

Hampaiden valkaisu

Julkaistu: 10.06.2018 | Päivitetty: 12.06.2018