Etusivu / Kasvattajaseura TarU Hockey liikuttaa satoja lapsia

Kasvattajaseura TarU Hockey liikuttaa satoja lapsia

TarU Hockey on Liedon Tarvasjoella toimiva jääurheiluseura, jonka tavoitteena on olla Turun alueen paras kasvattajaseura. Mehiläinen NEO on tehnyt seuran kanssa yhteistyötä jo kolmen kauden ajan. Yhteistyö takaa seuran jäsenille nopean ja vaivattoman pääsyn hoitoon.

chevron-right chevron-left

TarU Hockey on profiloitunut kasvattajaseuraksi, jolloin seuran junioritoiminnassa ei keskitytä vain kilpakiekkoon. Pääpaino on harrastustoiminnassa.

– Lasten ja nuorten joukkueiden lisäksi meillä on aikuisten miesten edustusjoukkue ja naisten harrastusjoukkue. Jääkiekon lisäksi seurassa on tarjolla taitoluistelua, kertoo TarU Hockeyn toiminnanjohtaja Lauri Isotalo.

Seuran visio on olla Turun alueen paras kasvattajaseura mahdollisimman monipuolisella ja laadukkaalla toiminnalla. Muun harrastustoiminnan lisäksi seuralla on esimerkiksi luistelukoulu, jossa luistelua harjoittelee tällä hetkellä 75 lasta.

– Luistelukoulun lisäksi olemme järjestäneet muun muassa päiväkotikiertueen, jossa kierretään seudun päiväkodeissa pitämässä luistelutunteja lapsille. Viime talvena yli 700 lasta on luistellut kiertueen luistelutunneilla, kertoo Isotalo.

Seurayhteistyön tuloksena toimiva hoitopolku

TarU Hockeyn riveissä urheilee yli 350 jäsentä. Pääpaino on jääkiekossa, mutta seurassa on tarjolla myös taitoluistelua ja luistelukouluja. Aktiiviselle seuralle Mehiläinen NEO:n tarjoama selkeä hoitopolku ja lääkäripalvelut on ensiarvoisen tärkeitä.

– Yhteistyö Mehiläisen kanssa takaa jäsenillemme nopean pääsyn laadukkaaseen hoitoon. Hoitopolku on selkeä ja palvelut ovat kattavat. Tämä on jäsenillemme tärkeä ja hyvä palvelu.

Lähellä sijaitseva lääkärikeskus sopii hyvin yhteistyökumppaniksi paikalliselle seuralle. NEO:ssa pidetään huolta TarU Hockeyn pienistä ja suuremmistakin loukkaantumisista.

– Yhteistyö Mehiläisen kanssa on ollut sujuvaa, lääkärikeskus sopii hyvin yhteistyökumppaniksi pienelle paikalliselle seuralle. Myös taloudellinen tuki nopean hoidon lisäksi on suuri etu, sillä kaikki tuki menee suoraan seuran junioritoimintaan, summaa Lauri Isotalo.

Lääkärin kommentti: Hoitoa suurella sydämellä

Ortopedian erikoislääkäri Ilmo Helttulalle urheilu ja urheilijoiden hoitaminen on sydämen asia. Helttula toimii lääkärinä usealle urheiluseuralle kuten TarU Hockeylle, Loimaan Hurrikaaneille, Vilpas Vikingseille ja Salon Viestille.

– Toimin konsulttina ja myös hoitavana lääkärinä useammassa urheiluseurassa. Olen erikoistunut urheilukirurgiaan ja erityisesti olkapään vammoihin. Hoidamme Mehiläinen NEO:ssa laajasti erilaiset loukkaantumiset ja rasitusvammat sekä sairastumiset.

Ilmo-HelttulaAktiivinen urheiluseuralääkäri on tunnettu asiantuntija kotiseudullaan Pöytyällä ja lähikunnissa.

– Ehkä se paikallisuus on joillekin myös plussaa, kun lääkäri on ennestään tuttu. Silloin kynnys ottaa yhteyttä lääkäriin voi olla matalampi.

Helttulalle urheilu ja urheilijoiden hoitaminen on sydämen asia. Seurayhteistyöhön hän suhtautuu antaumuksella.

– Työ urheilijoiden ja seurojen kanssa on lähellä sydäntä, olen itsekin urheillut paljon ja valmentanut pesäpalloa yli kymmenen vuotta. Joskus, kun urheilija on tarvinnut nopeasti apua, on vastaanottoa pidetty kotona olohuoneessa, naurahtaa Helttula.

Tutustu ortopedi Ilmo Helttulaan

 

Julkaistu: 24.04.2019 | Päivitetty: 24.04.2019