Etusivu / Kaipaatko jotakin uutta? – Varaa maksuton konsultaatio NEO Estetiikkaan

Kaipaatko jotakin uutta? – Varaa maksuton konsultaatio NEO Estetiikkaan


Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, ja haluaisit alustavasti keskustella erilaisista vaihtoehdoista ammattilaisen kanssa? NEO Estetiikan erikoissairaanhoitajan osaa neuvoa kaikissa sinua mietityttävissä kysymyksissä. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

NEO Estetiikka Turussa on itsestään huolta pitävän ihmisen moderni hoitopaikka, jossa tehdään erilaisia esteettisiä hoitoja, toimenpiteitä ja kauneusleikkauksia. NEO Estetiikassa asiakkaitamme auttavat kokeneet erikoislääkärit ja osaava hoitohenkilökunta.

Teemme korkeatasoista plastiikkakirurgiaa, esteettistä kirurgiaa sekä erilaisia esteettisiä toimenpiteitä ja hoitoja kuten laser- ja pistoshoitoja sekä kemiallisia kuorintoja. Sairaalatasoiset hoitotilamme ovat viihtyisät ja helposti saavutettavissa.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Jos haluat keskustella erilaisista esteettisistä hoitovaihtoehdoista, varaa aika erikoissairaanhoitajan vastaanotolle soittamalla NEO Estetiikan numeroon 010 414 4882. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi.

Lue lisää esteettisistä palveluistamme

NEO Estetiikka

Esteettiset toimenpiteet ja hoidot

Vartalon alueen muokkaus

Silmäuomileikkaukset

Rintojen muokkaus

Julkaistu: 20.03.2018 | Päivitetty: 18.09.2018