Etusivu / Junioriurheilijan terveystarkastus

Junioriurheilijan terveystarkastus

Junioriurheilijan lääkärintarkastuksen tekee NEO:ssa liikuntalääketieteeseen perehtynyt lääkäri. Tarkastus voidaan tehdä myös koko joukkueelle.

Urheilu Mehiläinen NEO tarjoaa kattavasti palveluja eri-ikäisille ja tasoisille urheilijoille sekä liikuntaa harrastaville. Junioriurheilijan lääkärintarkastukset ja kontrollit tekee liikuntalääketieteeseen perehtynyt lääkäri Harri Helajärvi, jolla on vankka kokemus kansainvälisesti menestyneiden kilpaurheilijoiden valmentamisesta sekä aktiiviliikkujien ja juniori-ikäisten urheilijoiden vammojen hoidosta sekä ennaltaehkäisystä.

Junioriurheilijan terveystarkastus sisältää:

  • lääkärintarkastuksen, jossa käydään läpi myös esitietokaavake asiakkaan kanssa
  • sydänfilmin eli EKG-tutkimuksen tekemisen

Ennen junioriurheilijan terveystarkastuksen lääkärin vastaanotolle tulemista täytetään yhdessä huoltajan kanssa esitietokaavake. Ennen vastaanottoa asiakas käy myös laboratoriossa EKG-tutkimuksessa.

Junioriurheilijan terveystarkastukseen voit varata ajan puhelimitse, puh. 010 235 3535.

Terveystarkastus on mahdollista tehdä myös koko joukkueelle. Tässä tapauksessa suosittelemme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse, niin voimme sopia joukkueellenne parhaiten sopivan ajankohdan sekä muut käytännön järjestelyt.

Lataa esitietokaavake täältä

 

Asiantuntijat

Harri Helajärvi

erikoistuva liikuntalääkäri