Etusivu / Endotine – käänteentekevä menetelmä

Endotine – käänteentekevä menetelmä

Endotine on uraauurtava kulmakarvojen ja otsan kohotukseen tarkoitettu menetelmä. Menetelmän avulla leikkauksesta toipuminen on nopeampaa, ja sen avulla saavutetaan paremmat tulokset turvallisesti.

Endotine perustuu uudenlaiseen kiinnitysmateriaaliin, jonka avulla kudoksien voidaan rauhassa antaa kiinnittyä uudelle paikalleen. Endotine-kiinnikkeet on valmistettu patentoidusta, hitaasti pois sulavasta materiaalista.

Endotine-menetelmässä ei käytetä ruuveja tai lankoja, vaan hitaasti sulavaa materiaalia, joka antaa kiinnitystä ja tukea. Kiinnikkeet on valmistettu kasviperäisestä biohajoavasta materiaalista, jonka hajoaa pikkuhiljaa kudoksessa.

neo-estetiikka-endotine
Otsankohotuksessa käytettävä implatti. Kuva: www.endotinebeauty.com

Kiinnitysmenetelmä on vahva. Menetelmän etuna on, että sen avulla kudoksiin kohdistuvaa painetta saadaan jaettua isolle alueelle. Tämä auttaa luonnollisen ja pysyvän tuloksen saavuttamisessa. Endotine-menetelmällä tulosta voidaan myös säätää operaation jälkeen.

Endotine-menetelmä on helppokäyttöinen ja turvallinen. Toipumisaika toimenpiteestä on nopeampi kuin perinteisessä menetelmässä. Leikkaus tehdään usein tähystyksessä, ja potilas voi valita haluaako hän puudutuksen vai nukutuksen. Puudutukseen yhdistetään aina rauhoittava, suonensisäinen lääkitys.

Varaa aika tai kysy lisää

Ajan voit varata NEO Estetiikan numerosta 010 414 4882.

Jos olet kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä ja haluat keskustella etukäteen erilaisista vaihtoehdoista, voit varata ajan erikoissairaanhoitajalle tai lähettää sähköpostia osoitteella estetiikka.neo@mehilainen.fi. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Julkaistu: 20.10.2015 | Päivitetty: 18.09.2018