Etusivu / Asiakasinfo / Yritys ja hallinto

NEO – monipuolinen lääkärikeskus

NEO_Paivystys

NEO on monipuolinen lääkärikeskus, jossa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut ja muita asiantuntijapalveluita. NEO:ssa toimii myös tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä.

NEO:n ortopedit ja urheiluklinikka tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä urheilijan terveysongelmia. Lasten NEO:ssa tutkitaan ja hoidetaan lasten ja nuorten vaivoja, ja Allergia NEO:ssa lasten ja aikuisten allergioita ja astmaa.  Naisen terveydestä huolehtivat Naisten NEO:n gynekologit. Ylipainoon ja syömiseen liittyvissä ongelmissa auttaa NEO:n Painonhallintaklinikka. NEO Estetiikassa tehdään plastiikkakirurgisia leikkauksia sekä esteettisiä toimenpiteitä. Hammas NEO:ssa huolehditaan hampaiden ja suun terveydestä.

NEO:ssa toimii myös Suomen suurin yksityinen neurologian, neurokirurgian ja lastenneurologian osaamiskeskus Neuro NEO sekä kaihi- ja linssikirurgiaan erikoistunut NEO Silmäklinikka. NEO:ssa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, muun muassa urologin ja verisuonikirurgin vastaanotot sekä terveydenhuollon ammattilaisten palvelut, kuten psykologin, ravitsemusterapeutin ja seksuaaliterapeutin vastaanotot. NEO palvelee sekä Turussa että Salossa.

NEO Työterveys tarjoaa alueen yrityksille kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut. Yksilöllisiä ja monipuolisia kuntoutuspalveluita tarjoaa NEO Kuntoutus.

Sairaala NEO:n omistaa NEO Terveys Oy, joka on turkulaisen lääkäriryhmän perustama ja pääosin omistama yhtiö. NEO työllistää noin 300 terveydenhuollon ammattilaista. NEO:n sairaalassa tehdään noin 2 200 toimenpidettä vuosittain, joista eniten ortopedian, silmäkirurgian, neurokirurgian, käsikirurgian ja plastiikkakirurgian alaan kuuluvia leikkauksia.

NEO:n hallinnon henkilökunnan yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

NEO on Avainlippu-yritys

Suomalaisen Työn Liitto myöntää suomalaisille tuotteille ja palveluille kahta alkuperämerkkiä, Avainlippu- ja Design From Finland -merkkiä sekä valvoo näiden merkkien käyttöä. Lisäksi liitto myöntää Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä yhteiskunnallisen hyvän puolesta toimiville yrityksille.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo esimerkiksi pakkauksen kyljessä tai nettisivuille liitettynä, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa.

Lue lisää Avainlippu-merkistä

Sairaala Neo Säätiö

Sairaala Neo Säätiön tarkoituksena on edistää ortopedistä ja traumatologista tutkimusta ja koulutusta erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen diagnostiikassa, hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Tarkoitustaan säätiö toteuttaa jakamalla apurahoja sekä järjestämällä kokouksia, kongresseja, luentoja ja muita koulutustilaisuuksia ja harjoittamalla julkaisu- ja tiedotustoimintaa. Säätiön on perustanut NEO Terveys Oy vuonna 2014. Säätiöllä on Professori Sakari Oravan rahasto, jonka kautta apurahat jaetaan.

Sairaala Neo Säätiö
Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

Sairaala Neo Säätiön hallituksen puheenjohtaja
Matti Markkula
matti.markkula@sairaalaneo.fi

 

 

 

Asiantuntijat

Milla Aalto

potilasasiamies Sairaala NEO

Juha-Pekka Erälinna

tutkimusjohtaja

Tuula Harrison

tutkimuspäällikkö

Jaana Hilden

toimistopäällikkö (äitiyslomalla)

Terho Kainonen

operatiivisten erikoisalojen ylilääkäri

Sami Kajander

säteilyturvallisuudesta vastaava lääkäri

Heli Kanttikoski

kuvantamisyksikön vastaava hoitaja

Sanna Kitula

leikkausosaston vastaava hoitaja

Mari Koskelainen

laboratorion vastaava hoitaja

Eira Kurila

poliklinikan vastaava hoitaja

Mira Kärkkäinen

leikkauskoordinaattori, sairaanhoitaja

Mikko Laaksonen

johtava lääkäri

Sonja Laurén

johdon assistentti (äitiyslomalla)

Outi Leino

markkinointipäällikkö

Tuula Lundstedt

leikkauskoordinaattori, sairaanhoitaja

Matti Markkula

toimitusjohtaja

Timo Miettinen

anestesiaylilääkäri

Hannu Mikola

neurofysiologian vastaava lääkäri

Marika Mildh

johdon assistentti

Anette Mäkinen

palveluesimies / asiakaspalvelu

Pekka Niemi

kuvantamisen ylilääkäri

Olli Oksaranta

konservatiivisten alojen ylilääkäri

Jussi Rantanen

ylilääkäri, hallituksen puheenjohtaja

Kirsi Rinne

toimistosihteeri, potilasasiamies Hammas NEO

Johanna Ruohonen

leikkauskoordinaattori, sairaanhoitaja

Tuire Taskinen

palvelupäällikkö, NEO Työterveys

Videot

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO