Etusivu / Asiakasinfo / Yritys ja hallinto

MEHILÄINEN NEO
– monipuolinen lääkärikeskus

NEO_Paivystys

Mehiläinen NEO on monipuolinen lääkärikeskus, jossa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut ja muita asiantuntijapalveluita. Mehiläinen NEO:ssa toimii myös tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä.

Urheilu Mehiläinen NEO tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä urheilijan terveysongelmia. Lasten NEO:ssa tutkitaan ja hoidetaan lasten ja nuorten vaivoja, ja Allergia NEO:ssa lasten ja aikuisten allergioita ja astmaa.  Naisen terveydestä huolehtivat Naisten NEO:n gynekologit. Ylipainoon ja syömiseen liittyvissä ongelmissa auttaa NEO:n Painonhallintaklinikka. NEO Estetiikassa tehdään plastiikkakirurgisia leikkauksia sekä esteettisiä toimenpiteitä. Hammas Mehiläisessä huolehditaan hampaiden ja suun terveydestä.

Mehiläinen NEO:ssa toimii myös Suomen suurin yksityinen neurologian, neurokirurgian ja lastenneurologian osaamiskeskus Neuro NEO sekä kaihi- ja linssikirurgiaan erikoistunut NEO Silmäklinikka. NEO:ssa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, muun muassa urologin ja verisuonikirurgin vastaanotot sekä terveydenhuollon ammattilaisten palvelut, kuten psykologin, ravitsemusterapeutin ja seksuaaliterapeutin vastaanotot. NEO palvelee asiakkaitaan Turussa.

NEO Työterveys tarjoaa alueen yrityksille kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut. Yksilöllisiä ja monipuolisia kuntoutuspalveluita tarjoaa NEO Kuntoutus.

NEO työllistää noin 300 terveydenhuollon ammattilaista. NEO:n sairaalassa tehdään noin 2 200 toimenpidettä vuosittain, joista eniten ortopedian, silmäkirurgian, neurokirurgian, käsikirurgian ja plastiikkakirurgian alaan kuuluvia leikkauksia.

Sairaala NEO ja Mehiläisen lääkärikeskuspalvelut yhdistyneet

Mehiläinen ja Sairaala NEO allekirjoittivat yrityskaupan toukokuussa 2017, jolla Mehiläinen hankkii täyden omistuksen NEO Terveys Oy:stä. Kahden paikallisesti arvostetun yhtiön yhdistymisen myötä Turkuun syntyi vahva terveyspalveluiden suunnannäyttäjä, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita terveyspalveluja sekä joustavat digitaaliset asiointikanavat.

Toiminta ja asiakaspalvelu Sairaala NEO:n nykyisissä moderneissa tiloissa jatkuu ja henkilökunnan sopimukset säilyvät ennallaan myös yhdistymisen jälkeen.

Lue lisää yhdistymisesta

Sairaala Neo Säätiö

Sairaala Neo Säätiön tarkoituksena on edistää ortopedistä ja traumatologista tutkimusta ja koulutusta erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen diagnostiikassa, hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Tarkoitustaan säätiö toteuttaa jakamalla apurahoja sekä järjestämällä kokouksia, kongresseja, luentoja ja muita koulutustilaisuuksia ja harjoittamalla julkaisu- ja tiedotustoimintaa. Säätiön on perustanut NEO Terveys Oy vuonna 2014. Säätiöllä on Professori Sakari Oravan rahasto, jonka kautta apurahat jaetaan.

Sairaala Neo Säätiö
Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

Sairaala Neo Säätiön hallituksen puheenjohtaja
Matti Markkula

 

 

 

Asiantuntijat

Milla Aalto

potilasasiamies Mehiläinen NEO

Juha-Pekka Erälinna

tutkimusjohtaja

Tuula Harrison

tutkimuspäällikkö

Jaana Hilden

yksikönjohtaja

Sami Kajander

säteilyturvallisuudesta vastaava lääkäri

Heli Kanttikoski

kuvantamisyksikön vastaava hoitaja

Mari Koskelainen

laboratorion vastaava hoitaja

Mikko Laaksonen

johtava lääkäri

Timo Miettinen

anestesiaylilääkäri

Hannu Mikola

neurofysiologian vastaava lääkäri

Pekka Niemi

kuvantamisen ylilääkäri

Jussi Rantanen

sairaalan vastaava lääkäri

Videot

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO