Nopeasti hoitoon urheiluvammoissa

Vamman sattuessa on tärkeää päästä nopeasti asiantuntevaan hoitoon. Urheiluklinikan kokeneet ortopedit ja käsikirurgit hoitavat urheiluvammat parhaalla mahdollisella tavalla, jolloin vältetään pitkittyneet vaivat. Asiantuntijoidemme avulla paluu harjoitteluun ja pelikentille sujuu mahdollisimman onnistuneesti.

NEO palvelee vuoden jokaisena päivänä. Varaa aika nettiajanvarauksestamme tai soita puh. 010 235 3535.

Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi

Jos sinulla on tapaturmavakuutus tai vapaaehtoinen sairaskuluvakuutus, tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi. Tarkemmat ohjeet ja lomakkeet löydät oman vakuutusyhtiösi nettisivuilta, muutamien vakuutusyhtiöiden linkit alla.

Fennia

Vektor

LähiTapiola

Pohjantähti

IF

Turva

Pohjola

Aktia

Folksam

Kysyttävää vakuutuksesta? – Marika Mildh auttaa

Marika Mildh auttaa asiakkaitamme vapaaehtoisiin vakuutuksiin liittyvissä asioissa.

Marikaan voit olla yhteydessä esimerkiksi silloin, kun lääkäri on todennut tutkimus- tai toimenpidetarpeen, mutta vakuutuksen kattavuus on epäselvä tai tarvitset apua korvauksen hakemisessa.

Marikan puoleen voit kääntyä myös toimenpiteiden rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat Marikan arkisin puhelimitse numerosta 010 2353 547 tai sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi@mehilainen.fi.

Ohjeet hammastapaturman varalle

Tapaturma sattuu vuosittain noin miljoonalle suomalaiselle. Jos sinulle sattuu hammastapaturma, on tärkeää tulla ajoissa vastaanotolle. Alla on ohjeet hammastapaturman ensihoitoon.

  • Mene mahdollisimman pian hammaslääkärin vastaanotolle. Tilanne tulee kartoittaa parin päivän sisällä, vaikka vaiva ei vaatisi heti hoitoa.
  • Jos hampaista tai ikenistä vuotaa verta, hammas heiluu tai on kipeä tai et saa purtua hampaita normaalisti yhteen, on syytä tulla jo samana päivänä vastaanotolle.
  • Pidä kylmäpakkausta turvonneen kohdan päällä.
  • Voit ottaa särkylääkettä, jos suussa tuntuu kipua.
  • Jos hammas on irronnut juurineen, on hammaslääkärin hoitoon pääsemisellä kiire. Irronnut hammas pitää etsiä, puhdistaa kevyesti ja painaa takaisin kuoppaansa. Jos et saa hammasta paikoilleen, pidä se kosteassa matkalla hammaslääkäriin.

Hammas NEO auttaa vuoden jokaisena päivänä!

Jos sinulle sattuu hammastapaturma, soita numeroon 010 235 3530.