Etusivu / Asiakasinfo

Asiakkaana NEO:ssa

chevron-right chevron-left

Tervetuloa asiakkaaksi NEO:on. Haluamme, että asiointi kanssamme on mahdollisimman helppoa, sujuvaa ja turvallista. Asiakkaidemme osaavasta ja asiantuntevasta hoidosta vastaavat kotimaiset alan huippulääkärit sekä muut kokeneet asiantuntijat.

NEO on yksityissairaala, joka tuottaa korkealaatuisia lääkäripalveluja. Turussa palvelemme NEO-talossa Kupittaalla.

Varaa aika asiantuntijalle NEO:on puhelimitse 010 235 3535 tai nettiajanvarausjärjestelmässämme.

Yhteystiedot ja saapumisohjeet

Vastaanotot

NEO:ssa on kaksi vastaanottoaulaa, joissa asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua. Potilasvastaanottoja varten NEO:ssa on noin 40 huonetta sekä erillisiä toimenpidehuoneita. Viihtyisät odotusaulamme poikkeavat sisustukseltaan perinteisestä sairaalasta.

Palvelut

NEO:ssa toimii tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä.

Urheilu Mehiläinen NEO tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä urheilijan terveysongelmia. Lasten NEO:ssa tutkitaan ja hoidetaan lasten ja nuorten vaivoja. Allergia NEO tutkii ja hoitaa lasten ja aikuisten astmaa ja allergioita.

NEO Estetiikassa tehdään plastiikkakirurgiaa, esteettistä kirurgiaa sekä esteettisiä toimenpiteitä ja hoitoja. NEO Painonhallintaklinikka auttaa ylipainon hoidossa sekä syömiseen liittyvissä ongelmissa. Naisten NEO:ssa naisten terveydestä huolehtivat asiantuntevat naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit. NEO:ssa toimii myös Suomen suurin yksityinen neurologian, neurokirurgian ja lastenneurologian osaamiskeskus Neuro NEO. NEO Työterveys tarjoaa alueen yrityksille kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut, ja NEO Kuntoutus tarjoaa monipuolisia ja yksilöllisiä kuntoutuspalveluja.

Leikkausosasto

Suurin osa sairaalassamme tehtävistä toimenpiteistä on ortopedisia nivelten tähystysleikkauksia, urheilukirurgiaa ja käsikirurgiaa. Sairaalassamme tehdään myös neurokirurgian alaan kuuluvia selkä- ja kaularankaleikkauksia, urologisia leikkauksia, plastiikkakirurgiaa, esteettisiä toimenpiteitä sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien alaan kuuluvia toimenpiteitä. Leikkaustoimenpiteet tehdään pääasiassa päiväkirurgisesti. Sairaalassa on myös vuodeosasto ja yöpymismahdollisuus.

Leikkausosastollamme on viisi leikkaussalia, kolme erillistä heräämötilaa, odotusaula sekä pukuhuoneet miehille ja naisille. Leikkaussalimme on varustettu huippumoderneilla kirurgisilla ja anestesiologisilla laitteilla. Heräämötiloissa potilas valmistellaan leikkaukseen antamalla esilääkettä ja puuduttamalla leikattava raaja tunnottomaksi. Leikkauksen jälkeen toipuminen jatkuu heräämössä: joko sängyllä tai lepotuolilla leväten.

Kuvantamispalvelut

NEO:ssa palvelemme huippumodernissa kuvantamisyksikössä, jossa teemme tutkimukset natiivikuvauksen lisäksi ultraäänellä tai uusilla, potilasystävällisillä magneettikuvauslaitteistoilla.

Lue lisää kuvantamisesta

Yöpymisosasto

Vaikka suurin osa potilaistamme kotiutuu muutaman tunnin kuluttua leikkauksesta, on hyvä tietää, että sairaalassamme on neljä viihtyisää yöpymishuonetta niille, jotka haluavat jäädä sairaalaan yöksi. Yöpyvän potilaan turvallisuudesta ja hyvästä hoidosta vastaa paikan päällä oleva erikoissairaanhoitaja.

 

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO

Leikkaukseen valmistautuminen

Monipuoliset kuvantamisen palvelut

Ajankohtaista

Katso kaikki

Lahjavinkki: Uusi Urheiluvammat-kirja on julkaistu

Kirja sopii mm. fysioterapeuteille, valmentajille, huoltajille ja muille urheilun parissa työskenteleville.   Suomessa sattuu vuosittain noin 300 000 tapaturmaa, joista …

Lue lisää

Pää edellä magneettikuvaan

”Kerroin heti hoitajalle ahtaanpaikankammostani” Urheillessa olkapäänsä telonut Pauli Nepponen kärsii voimakkaasta ahtaanpaikankammosta. Kun vastaanotolla ortopedi Juha Ranne toivoi Nepposen menevän …

Lue lisää

Asiantuntijat

Toimipaikka

Milla Aalto

potilasasiamies Mehiläinen NEO

Tuula Harrison

tutkimuspäällikkö

Hannu Majasuo

anestesialääkäri

Timo Miettinen

anestesiaylilääkäri

Timo Miettinen

anestesialääkäri