Etusivu / Asiakasinfo

Asiakkaana NEO:ssa

chevron-right chevron-left

Tervetuloa asiakkaaksi NEO:on. Haluamme, että asiointi kanssamme on mahdollisimman helppoa, sujuvaa ja turvallista. Asiakkaidemme osaavasta ja asiantuntevasta hoidosta vastaavat kotimaiset alan huippulääkärit sekä muut kokeneet asiantuntijat.

NEO on yksityissairaala, joka tuottaa korkealaatuisia lääkäripalveluja. Turussa palvelemme NEO-talossa Kupittaalla. Salossa asiantuntijamme löydät Mehiläinen Salosta.

Varaa aika asiantuntijalle NEO:on Turkuun puhelimitse 010 235 3535 tai nettiajanvarausjärjestelmässämme.
Salon asiantuntijat palvelevat Mehiläinen Salon toimipisteessä. Katso asiantuntijat ja varaa aika täältä.

Yhteystiedot ja saapumisohjeet Turkuun ja Saloon

Vastaanotot

NEO:ssa on kaksi vastaanottoaulaa, joissa asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua. Potilasvastaanottoja varten NEO:ssa on noin 40 huonetta sekä erillisiä toimenpidehuoneita. Viihtyisät odotusaulamme poikkeavat sisustukseltaan perinteisestä sairaalasta.

Palvelut

NEO:ssa toimii tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä.

NEO:n ortopedit ja urheiluklinikka tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä urheilijan terveysongelmia. Lasten NEO:ssa tutkitaan ja hoidetaan lasten ja nuorten vaivoja. Allergia NEO tutkii ja hoitaa lasten ja aikuisten astmaa ja allergioita.

NEO Estetiikassa tehdään plastiikkakirurgiaa, esteettistä kirurgiaa sekä esteettisiä toimenpiteitä ja hoitoja. NEO Painonhallintaklinikka auttaa ylipainon hoidossa sekä syömiseen liittyvissä ongelmissa. Naisten NEO:ssa naisten terveydestä huolehtivat asiantuntevat naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit. NEO:ssa toimii myös Suomen suurin yksityinen neurologian, neurokirurgian ja lastenneurologian osaamiskeskus Neuro NEO. NEO Työterveys tarjoaa alueen yrityksille kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut, ja NEO Kuntoutus tarjoaa monipuolisia ja yksilöllisiä kuntoutuspalveluja.

Leikkausosasto

Suurin osa sairaalassamme tehtävistä toimenpiteistä on ortopedisia nivelten tähystysleikkauksia, urheilukirurgiaa ja käsikirurgiaa. Sairaalassamme tehdään myös neurokirurgian alaan kuuluvia selkä- ja kaularankaleikkauksia, urologisia leikkauksia, plastiikkakirurgiaa, esteettisiä toimenpiteitä sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien alaan kuuluvia toimenpiteitä. Leikkaustoimenpiteet tehdään pääasiassa päiväkirurgisesti. Sairaalassa on myös vuodeosasto ja yöpymismahdollisuus.

Leikkausosastollamme on viisi leikkaussalia, kolme erillistä heräämötilaa, odotusaula sekä pukuhuoneet miehille ja naisille. Leikkaussalimme on varustettu huippumoderneilla kirurgisilla ja anestesiologisilla laitteilla. Heräämötiloissa potilas valmistellaan leikkaukseen antamalla esilääkettä ja puuduttamalla leikattava raaja tunnottomaksi. Leikkauksen jälkeen toipuminen jatkuu heräämössä: joko sängyllä tai lepotuolilla leväten.

Kuvantamispalvelut

NEO:ssa palvelemme huippumodernissa kuvantamisyksikössä, jossa teemme tutkimukset natiivikuvauksen lisäksi ultraäänellä tai uusilla, potilasystävällisillä magneettikuvauslaitteistoilla.

Lue lisää kuvantamisesta

Yöpymisosasto

Vaikka suurin osa potilaistamme kotiutuu muutaman tunnin kuluttua leikkauksesta, on hyvä tietää, että sairaalassamme on neljä viihtyisää yöpymishuonetta niille, jotka haluavat jäädä sairaalaan yöksi. Yöpyvän potilaan turvallisuudesta ja hyvästä hoidosta vastaa paikan päällä oleva erikoissairaanhoitaja.

 

Sairaala NEO

Monipuolinen lääkärikeskus NEO

Leikkaukseen valmistautuminen

Monipuoliset kuvantamisen palvelut

Ajankohtaista

Katso kaikki

Influenssarokotteet nyt NEO:ssa – varaa aika!

Influenssa-epidemia tulee Suomeen yleensä tammi – helmikuussa. Paras keino ehkäistä sairastumista ja taudin leviämistä on hankkia rokote ajoissa, lokakuusta joulukuulle. …

Lue lisää

Haluatko pudottaa painoa? Uudet ryhmät alkavat!

Käynnistä terveellisempi elämä NEO:n ammattilaisten kanssa! Painonhallintaklinikan hoito-ohjelma Oletko yrittänyt laihduttaa, tai oletko harkinnut laihduttamista? Kamppailetko syömiseen liittyvien ongelmien kanssa? …

Lue lisää

Asiantuntijat

Toimipaikka

Milla Aalto

potilasasiamies Sairaala NEO

Tuula Harrison

tutkimuspäällikkö

Terho Kainonen

operatiivisten erikoisalojen ylilääkäri

Sanna Kitula

leikkausosaston vastaava hoitaja

Mira Kärkkäinen

leikkauskoordinaattori, sairaanhoitaja

Tuula Lundstedt

leikkauskoordinaattori, sairaanhoitaja

Hannu Majasuo

anestesialääkäri

Timo Miettinen

anestesiaylilääkäri

Timo Miettinen

anestesialääkäri

Marika Mildh

johdon assistentti

Kirsi Rinne

toimistosihteeri, potilasasiamies Hammas NEO

Johanna Ruohonen

leikkauskoordinaattori, sairaanhoitaja