Voiko flunssaisena urheilla?

Flunssa on yleinen vieras lähes jokaisessa kodissa: Aikuisilla on keskimäärin 2–4 ja alle kouluikäisillä lapsilla 6–8 flunssaa vuodessa. Flunssa on äkillinen hengitystieinfektio, jonka voi aiheuttaa yli 200 eri virusta. Urheileminen flunssan aikana täytyy aina arvioida tapauskohtaisesti. Valtaosa oireista ja löydöksistä ovat itsestään paranevia,… Lue lisää

Lymfaterapia tehoaa turvotukseen

Raajojen turvotus haittaa yleensä normaalia liikkumista ja voi myös aiheuttaa kipua. Turvotus on seurausta imunestejärjestelmän häiriöstä esimerkiksi tapaturman, sairauden tai leikkauksen jälkeen. Turvotusta voidaan hoitaa manuaalisella lymfaterapialla. NEO Kuntoutuksessa lymfaterapiaan on erikoistunut fysioterapeutti Laura Iire.
Imunestejärjestelmä muodostaa verenkierron kanssa kehon kuljetusjärjestelmän…. Lue lisää

Influenssarokotteet nyt NEO:ssa – varaa aika!

Influenssa-epidemia tulee Suomeen yleensä tammi – helmikuussa. Paras keino ehkäistä sairastumista ja taudin leviämistä on hankkia rokote ajoissa, lokakuusta joulukuulle. NEO:ssa influenssarokotteen hinta on 38 euroa. Lapsille ja nuorille vaihtoehtona on myös nenäsumutteena annettava rokote, jonka hinta on 55 euroa.

Hinnat sisältävät lääkkeen ja rokottamisen…. Lue lisää

Muista tarkastus: Hampaiden terveys vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin

Suun terveydellä on merkitystä koko kehon hyvinvoinnille. Hammaslääkäri Tiina Ranne Hammas NEO:sta muistuttaakin hampaiden hyvän kotihoidon sekä säännöllisten hammastarkastusten merkityksestä.
Suurella osalla suomalaisista hampaat ovat hyvässä kunnossa, mutta varsinkin nuorten napostelutavat ovat riski suun terveydelle.
– Meillä on monia ikäryhmiä, joihin terveysvalistus ja säännöllinen hammashuolto ovat tehonneet hienosti…. Lue lisää

NEO yhteistyöhön TUTO Hockeyn kanssa

Mehiläinen NEO ja TUTO Hockey ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä NEO vastaa ottelulääkäreiden järjestämisestä TUTOn edustusjoukkueen ja A-nuorten otteluiden osalta. NEO tulee toimimaan myös koko TUTOn henkilöstön hoitopaikkana.
TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen uudesta yhteistyökumppanista.
– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön Mehiläinen NEO:n kanssa…. Lue lisää

FC Barcelona luottaa NEO:n ammattilaisiin

Mehiläinen NEO:n ortopedit Sakari Oravan johdolla ovat tehneet pitkään yhteistyötä espanjalaisen jalkapalloseura FC Barcelonan kanssa. Viimeksi syyskuussa ortopedit Lasse Lempainen ja Sakari Orava operoivat Barcelonan pelaajan Ousmane Dembélén reisivamman.
Sakari Oravan ja FC Barcelonan yhteistyö alkoi vuonna 1992. Sen jälkeen Orava,… Lue lisää

Yhteistyöllä parhaat hoitotulokset

NEO:n olkapääkirurgi, ortopedi Juha Ranne ja vastaava fysioterapeutti Jari Hemling ovat tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuotta. Tiivis yhteistyö on ennen kaikkea potilaan etu: viesti liikkuu saumattomasti ja molemmat ammattilaiset hoitavat oman tonttinsa parhaalla mahdollisella tavalla.
– Tärkeää lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyössä on yhteinen sävel…. Lue lisää

Haluatko pudottaa painoa? Uudet ryhmät alkavat!

Käynnistä terveellisempi elämä NEO:n ammattilaisten kanssa!
Painonhallintaklinikan hoito-ohjelma
Oletko yrittänyt laihduttaa, tai oletko harkinnut laihduttamista? Kamppailetko syömiseen liittyvien ongelmien kanssa? NEO Painonhallintaklinikka tarjoaa turvallista, laadukasta ja tieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa ylipainon hoitoa sekä tukea muihin syömiseen liittyviin ongelmiin yli 18-vuotiaille naisille ja miehille…. Lue lisää

Kaunis olo kaiken ikää – varaa maksuton konsultaatio!

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, mutta haluaisit keskustella erilaisista vaihtoehdoista etukäteen ammattilaisten kanssa?
NEO Estetiikan erikoissairaanhoitajan kanssa on helppoa ja vaivatonta keskustella erilaisista ulkonäköön liittyvistä hoitovaihtoehdoista. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.
Ajan voit varata puhelimitse NEO Estetiikan numerosta, puh. 010 235 3575, nettiajanvarauksemme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen estetiikka@sairaalaneo.fi

NEO Estetiikka – moderni hoitopaikka

NEO Estetiikka on itsestään huolta pitävän ihmisen moderni hoitopaikka,… Lue lisää

Sairaala NEO:n ja Mehiläisen lääkärikeskuspalvelut yhdistyvät Turussa

Mehiläinen ja turkulainen Sairaala NEO ovat allekirjoittaneet yrityskaupan, jolla Mehiläinen hankkii täyden omistuksen NEO Terveys Oy:stä.
Kahden paikallisesti arvostetun yhtiön yhdistymisen myötä Turkuun syntyy vahva terveyspalveluiden suunnannäyttäjä, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita terveyspalveluja sekä joustavat digitaaliset asiointikanavat. Yhdistyneellä yrityksellä on myös paremmat resurssit vastata mahdollisen valinnanvapauden lisääntymisen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin julkisesti rahoitettujen terveyspalveluiden osalta…. Lue lisää

Voiko laskeutuneet rinnat korjata?

Ikääntymisen seurauksena naisen rinnat laskeutuvat alas ja menettävät sitä pyöreää, ryhdikästä muotoaan, joka kullakin naisella on rinnoissaan ollut nuorempana. Laskeutunut rinta voidaan kuitenkin kirurgisesti korjata.