Voiko flunssaisena urheilla?

Flunssa on yleinen vieras lähes jokaisessa kodissa: Aikuisilla on keskimäärin 2–4 ja alle kouluikäisillä lapsilla 6–8 flunssaa vuodessa. Flunssa on äkillinen hengitystieinfektio, jonka voi aiheuttaa yli 200 eri virusta. Urheileminen flunssan aikana täytyy aina arvioida tapauskohtaisesti. Valtaosa oireista ja löydöksistä ovat itsestään paranevia,… Lue lisää

Kaunis olo kaiken ikää – varaa maksuton konsultaatio!

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, mutta haluaisit keskustella erilaisista vaihtoehdoista etukäteen ammattilaisten kanssa?
NEO Estetiikan erikoissairaanhoitajan kanssa on helppoa ja vaivatonta keskustella erilaisista ulkonäköön liittyvistä hoitovaihtoehdoista. Erikoissairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.
Ajan voit varata puhelimitse NEO Estetiikan numerosta, puh. 010 235 3575, nettiajanvarauksemme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen estetiikka@sairaalaneo.fi

NEO Estetiikka – moderni hoitopaikka

NEO Estetiikka on itsestään huolta pitävän ihmisen moderni hoitopaikka,… Lue lisää

Sairaala NEO:n ja Mehiläisen lääkärikeskuspalvelut yhdistyvät Turussa

Mehiläinen ja turkulainen Sairaala NEO ovat allekirjoittaneet yrityskaupan, jolla Mehiläinen hankkii täyden omistuksen NEO Terveys Oy:stä.
Kahden paikallisesti arvostetun yhtiön yhdistymisen myötä Turkuun syntyy vahva terveyspalveluiden suunnannäyttäjä, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita terveyspalveluja sekä joustavat digitaaliset asiointikanavat. Yhdistyneellä yrityksellä on myös paremmat resurssit vastata mahdollisen valinnanvapauden lisääntymisen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin julkisesti rahoitettujen terveyspalveluiden osalta…. Lue lisää

Voiko laskeutuneet rinnat korjata?

Ikääntymisen seurauksena naisen rinnat laskeutuvat alas ja menettävät sitä pyöreää, ryhdikästä muotoaan, joka kullakin naisella on rinnoissaan ollut nuorempana. Laskeutunut rinta voidaan kuitenkin kirurgisesti korjata.


Eroon raskaista yläluomista

Osalla ihmisistä ikääntymisen vaikutuksesta kehittyy yläsilmäluomiin ylimääräistä ihoa, eli niin sanottu lippaluomi. Iholippa painaa yläluomia, minkä seurauksena ne vaikuttavat raskailta. Raskaat yläluomet kaventavat näkökenttää ja voivat aiheuttaa myös muita oireita.


Voiko ihomuutos olla pahanlaatuinen?

Ihosyöpien ilmaantuvuus suomalaisväestössä on yleistynyt viime vuosikymmenten aikana. NEO Estetiikan plastiikkakirurgi Esko Veräjänkorva suosittelee seuraamaan ihon muutoksia ja hakeutumaan vastaanotolle, mikäli asia huolestuttaa.


Tervetuloa NEO-rasteille maanantaisin!

NEO Urheiluklinikka ja Turun Suunnistajat toivottavat kaikki omasta kunnostaan ja suunnistuksesta kiinostuneet tervetulleiksi läpi kesän järjestettäville NEO-rasteille.

Turun Suunnistajat ja NEO Urheiluklinikka järjestävät NEO-rastit, jotka jatkuvat läpi kesän aina maanantaisin 8.5. alkaen 18.9. saakka. Kesä-heinäkuussa NEO-rastien yhteydessä käydään myös Nuorten kesäcup-sarja…. Lue lisää

Lasten allergiat ovat lisääntyneet

Tavallisia allergiaan liittyviä sairauksia ovat atooppinen ihottuma, ruoka-allergia, astma ja allerginen nuha. Ne ovat lisääntyneet länsimaissa moninkertaisesti.
Allergisten sairauksien lisääntyminen on tapahtunut viimeisen 60 vuoden aikana. Tarkkaa syytä tähän ei tiedetä.
Allergikoilla on tosin huomattu olevan köyhempi mikrobikoostumus sekä iholla että suolistossa,… Lue lisää

Eroon häiritsevistä ihokarvoista

Bikiniraja, sääret, kasvot tai käsivarret – kasvojen ja vartalon esteettisesti häiritsevää karvoitusta voidaan poistaa tehokkaasti ja pysyvästi laserilla.
– Ruskettunutta ihoa ei laserilla voi hoitaa. Joten jos kesää varten on harkinnut karvanpoistoa, kannattaa se tehdä nyt. Toki esimerkiksi kainaloiden aluetta voidaan hoitaa kesälläkin,… Lue lisää

Nuoren urheilijan ravitsemus

Urheilu on vaativaa hommaa, jossa harjoittelun, levon ja ravitsemuksen kolminaisuus tulee olla kaikilta osiltaan kunnossa.
Ei voida tehostaa yhtä osa-aluetta ilman, että kokonaisuus muuttuu. Usein harjoittelun tehoa on lisätty mutta lepoa ja ravintoa ei ole vastaavasti muutettu. Tällöin ollaan vaaravyöhykkeellä, sillä pitkään ei voida jatkaa puutteellisella levolla ja ravinnolla…. Lue lisää

Juoksijan selkävaivoille on monia syitä

Riittävä palautuminen ja lihaskunnon ylläpito ovat hyvää ennaltaehkäisyä

Selkäkivut ovat lähes kansantauti. Ne vaivaavat lähes jokaista suomalaista jossakin elämänvaiheessa. Juoksijoiden selkävaivat ovat monisyiset.
Rasitusvammat syntyvät mikroskooppisista vaurioista lihaksissa, jänteissä ja tukirangassa. Liian vähäinen palautuminen ja lihashuollon laiminlyönti voivat johtaa pitkäaikaisiin rasitusvammoihin…. Lue lisää